No ja kupowałam takie maluszki, ale właśnie końcówkę po 5zł/szt..i dostałam jedna gratis..(a wszystkich było 5..miałam kupic wszystkie ale jakoś oczywiście biednie było w portfelu i zostało na 3..ale Pan mi przysłał 4 i bardzo się ucieszyłam..ale tej aukcji też nie ma juz)
Jest teraz wiele ofert..dawałam namiary dziewczynom to był wybór..ale wiadomo ..czasem jest tak a czasem tak..trzeba podglądać..i czekać na okazję, a powiem Wam że jeszcze rok temu, prawie nie było ofert..mała sadzonka kosztowała 25-45zł 1 sztuka..!!!!
Za większe to już ok 100zł...
ale to chyba wpływy mody i zapotrzebowania...bo owadożerów na all...nie było wcale..do ubiegłego roku..a teraz?...i nasionka i rośliny..
To się ciągle zmienia..
Iwonko tak pocierałam..i wiesz ten z Włoch jest suchy ale pachniał mocniej, jednak rósł dziko..a te mauluszki tak mocno nie pachną..
i rzeczywiście na tamtym obrazku też są pofalowane..więc możliwe że to jest ta różnica? albo skutek warunków uprawy..
Trochę mi ulżyło, bo nie wiem co bym zrobiła jakby i te maluszki zdechły...
Te brązowe plamki się ścierają..nie mam denaturatu..czym można innym? Może woda z wódka?
powycieram..i popryskam..bo innego wyjścia nie widzę..cos je psuje..robi te dziury..alko ja nie wiem co? Nie znam sie na tych szkodnikach , a na grzybach jeszcze mniej..
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia..i podpowiedzi...