Iziuniu dziewczyno o złotym sercu, jesteś wspaniałym człowiekiem, jesteś przykładem dobroci, wielkie dzięki za taką postawę. Przesyłam Tobie i Twoim podopiecznym dobrych i szczęśliwych Świąt.
Nareszcie udało mi się zrobić zdjęcie mojej tujki przed domem, po raz pierwszy świątecznie przybranej. Oto ono:
A to najjaśniej świecące, żywe światełka pod moją choinką
Na spacerze byłam, ale zapomniałam wziąć aparat Jutro to naprawię, bo znalazłam widoki warte uwiecznienia. Ale to jutro, a dziś...
dziś jeszcze dla Was zatańczę ;)
Nauczyłam się podpatrując Hanię i Bogusię
Witaj w gronie tańczących Mikołaji.
Żywe światełka piękne, takie zielone
Czy koty nie zabawiają się z choinkowymi ozdobami ?
One bardzo lubią takie igraszki.
A jak się czuje mała trzynastka - czy została przyjęta ?
Grażynko, masz koty, więc wiesz, że to jest nieuchronne
Chociaż w tym roku moje koty wyjątkowo łaskawie obchodzą się z choinką...
Na Twoje drugie pytanie odpowie najlepiej zdjęcie ;)
To jest właśnie "Trzynastka" :
Większość kotów na razie unika z nią kontaktów, ale ona jest z nami ledwie parę dni.
Jakie piękne zdjęcie Izuś
Widać, że przyjażń zawarta i już na szczęście pełny luzik.
Zamknięte oczęta i uśmiechnięta mordeczka mówi o wszystkim.
Nic dodać nic ująć. :P
Chatte-Trzynastka uratowana i szczęśliwa w ciepłym domu, Trzynastka kochana i wdzięczna i to jest między innymi sens Świąt!Niedługo te numery od jeden do dwanaście też ją zaakceptują.
Witaj Świątecznie Izo,
Faktycznie musisz mieć wielkie serce ja przy 3 sukach i fredce czasem tracę cierpliwość,
PS.
trochę spóźnione, ale szczere
Pięknego stołu z przysmakami, Mikołaja z wymarzonymi prezentami, najjaśniejszej gwiazdki na niebie, aby świeciła przez 2009 roczek dla Ciebie, drzewka strojnego w różne korale, uśmiechu i radości ponad miarę, atmosfery rodzinnej wiele i niech będzie świątecznie od środy po niedzielę, życzy Asiorek Ci tego oraz wszystkiego najlepszego
Pozdrawiam