A chłopcy rozwijają się wolniej, później chodzą, później mówią i jeszcze ma czas na dorastanie....

Izuś błagam... majowie się pomylilichatte pisze:Wszystkie wróżby i proroctwa zapowiadają jakieś wielkie zmiany, ale dopiero w 2012 ;)
Izunia nie wiemchatte pisze:Izuś, ale to nie tylko Majowie!![]()
Ja za bardzo na temat moich chłopców mówić nie lubię, bo mój M już nie dorośnie, a na synów mam też słabe widoki
Ciekawi mnie za to, jak Ty to zrobiłaś, ze córkę rozpusciłaś, a syna krótko trzymasz? ;)
Chłopcy kończą rozwój fizyczny w wieku zdaje się 21 lat.A psychiczny-przeor ma 46 i jeszcze chyba się rozwija, dużo chłopca w nim....a pasierb ma 27 i wydaje się być całkiem dorosły i odpowiedzialny.chatte pisze:20 lat i ma czas?W/g mnie to czas najwyższy!
![]()
Konstanty rozkosznyA propos: w jakim jest wieku? Czy to już dorosły kot, czy jeszcze młodzieniec?
Grażynko, mnie się wydaje, ze taki czas już nadszedł ;) Ludzie coraz bardziej cenią spokój, bliskość innych ludzi i natury. Kiedyś była tendencja do uciekania ze wsi do miasta. Tam było zycie i wszystko, za czym warto tęsknić. Teraz jest odwrotnie, kto żyw ucieka z miasta na wieś, jeśli tylko ma taką możliwość. Coraz więcej ludzi zaczyna dostrzegać, co jest ważnekogra pisze:...Powoli wszyscy mają tego dosyć i wewnętrznie to czują.
Poszukują nowego modelu życia, która da satysfakcję i radość z życia. Da poczucie bycia kochanym i pozwoli kochać tak jak się to czuje, bez zakłamania, oczekiwania, odgrywania jakiejś roli.
Tylko kiedy taki czas nadejdzie ..... ????????