Moje zielone nieszczęścia - anoli
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Postaram się kochane przynieść na razie zdjęcie
TYlko muszę tam zatargać mojego M, bo jest integralnie zrośnięty ze swoim telefonem
Myślę, że trzeba zaczynać od młodych sadzonek, giętkich. Ja chciałam sobie tam sadzoneczkę ciapnąć, ale wyskoczyła na mnie pani woźna z krzykiem i nożami w oczach (a roślina wymaga cięcia i tak, bo zatraciła formę)
Nie pomogły tłumaczenia, prośby. Pani zdecydowanie niewrażliwa na kobiece wdzięki
Ale może na M się skusi
To jej go nawet zostawię na troszkę 
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj Ilonko,Ilonko swojego M za kawałek szeflery?Jakby jakiegoś hibiscusika dorzucili,to ja swojego M pożyczę...

Ziel-ona ja kiedyś w sklepie widziałam takie już drzewko szeflerkowe-cudne było,ale drogie i jakby mi padło,to chybabym się zapłakała.Ja już pleśc zaczęłam,tylko nie wiem,co dalej...bo ta plecionka mała jest,tzn.krótka,a czuprynka urosła i mogłabym pleśc dalej,tylko mam liście poobcinac czy co???Pomóżcie....jutro zdjęcia pokażę...
Ziel-ona ja kiedyś w sklepie widziałam takie już drzewko szeflerkowe-cudne było,ale drogie i jakby mi padło,to chybabym się zapłakała.Ja już pleśc zaczęłam,tylko nie wiem,co dalej...bo ta plecionka mała jest,tzn.krótka,a czuprynka urosła i mogłabym pleśc dalej,tylko mam liście poobcinac czy co???Pomóżcie....jutro zdjęcia pokażę...
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...