Moja nowa działka cz.2
- patusia336
- 1000p
- Od: 31 sty 2011, o 19:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja nowa działka cz.2
U mnie z nazwami cienko:) Ostatnio mi czasu brakuje,albo slabo zorganizowana jestem. Przetwory robie,ogorki sie bie koncza i tylko wpadam obrywam i troche sie wzielam porzadnie za mieszkanie. A dzialka troszke jakby jesien juz czula,wyglada na to ,ze szybko przyjdzie w tym roku 

- ewa321
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2014, o 17:13
Pati -trzymam za Ciebie i przetwory, żebyś dała im radę
Ale ja Cię bardzo proszę - nie wyczuwaj jeszcze jesieni, pliiiis

Ale ja Cię bardzo proszę - nie wyczuwaj jeszcze jesieni, pliiiis

Pozdrawiam i zapraszam
- patusia336
- 1000p
- ann_30
- Od: 7 mar 2012, o 10:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Czyżby mąż załapał ogrodowego bakcyla
Widać,że pracowity dzień za Wami ale efekt świetny
Śliczna hortensja,wiesz może jaka to odmiana?

- patusia336
- 1000p
Oj troszkę w końcu złapał
a hortensja to Kyushu 

- ewa321
- Od: 5 lip 2014, o 17:13
Patusiu - to już wiem czemu Cię tak długo nie było na FO, i oczywiście jesteś usprawiedliwiona !
Wszystko piękne, ale najbardziej to mi się podoba ten Twój Cudny Malutki Efekcik na pierwszej fotce w rogu, ubrany na różowo - znaczy się córcia
I na nic innego dziś nie patrzę
Wszystko piękne, ale najbardziej to mi się podoba ten Twój Cudny Malutki Efekcik na pierwszej fotce w rogu, ubrany na różowo - znaczy się córcia

I na nic innego dziś nie patrzę

Pozdrawiam i zapraszam
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Patusiu i Ty Brutusie... mi z tą akurat hortensją wyjeżdżasz...
O mały włos jej nie kupiłam ostatnio w LM. Wzięłam Pinky Winky. A ta mi się teraz śni po nocach... i te jej ażurowe kwiaty... ech... marzenie...
Piękny efekt końcowy waszej pracy. Nie ma to jak popracować rodzinnie.
Cudownie jest przy płocie.
I zauważyłam, że macie straszne szerokie dróżki między działkami. U nas ledwo raptem na szerokość samochodu.

Piękny efekt końcowy waszej pracy. Nie ma to jak popracować rodzinnie.

I zauważyłam, że macie straszne szerokie dróżki między działkami. U nas ledwo raptem na szerokość samochodu.

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Patusiu jestem i ciepło się witam
Jeszcze wszystkie dokładnie nie przejrzałam ale w najbliższym czasie to nadrobie.
Tymczasem pozdrawiam bo mam długą lekturę

Jeszcze wszystkie dokładnie nie przejrzałam ale w najbliższym czasie to nadrobie.

- Margaret2014
- 1000p
- Od: 20 maja 2014, o 08:21
Ją też uważam że hortensja piękna. A jaki właściwie jest jej kolor? Biały czy przebarwia się na ....
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Ja też zapytam o tę hortensję? To twój nowy nabytek ? Czy zmienia kolor?
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Ładnie, ładnie! Wartało tyle zachodu i pracy - super efekt 

- patusia336
- 1000p
O widzisz mnie zdziwila jej cena w markecie takie maluchy byly po25 zl,a u mnie w ogrodniczym taka duza za 19zl. U nas fakt dosyc szeroko:)aneczka1979 pisze:Patusiu i Ty Brutusie... mi z tą akurat hortensją wyjeżdżasz...O mały włos jej nie kupiłam ostatnio w LM. Wzięłam Pinky Winky. A ta mi się teraz śni po nocach... i te jej ażurowe kwiaty... ech... marzenie...
Piękny efekt końcowy waszej pracy. Nie ma to jak popracować rodzinnie.Cudownie jest przy płocie.
Fajnie,ze jestes . Taki gosc to zaszczyt:)anym pisze:Patusiu jestem i ciepło się witam![]()
Musze o niej poczytac ,jest niby biala,ale miejscami cos ram sie innego czai:)Margaret2014 pisze:Ją też uważam że hortensja piękna. A jaki właściwie jest jej kolor? Biały czy przebarwia się na ....
Tak nowy dzisiaj kupiona. Tak mnie cena zaszokowala ze bralam:)Biedronka641 pisze:Ja też zapytam o tę hortensję? To twój nowy nabytek ? Czy zmienia kolor?
Dzięki Ty zawsze doceNisZ:)Beaby pisze:Ładnie, ładnie! Wartało tyle zachodu i pracy - super efekt
-- 12 sie 2014, o 22:03 --
O widzisz mnie zdziwila jej cena w markecie takie maluchy byly po25 zl,a u mnie w ogrodniczym taka duza za 19zl. U nas fakt dosyc szeroko:)aneczka1979 pisze:Patusiu i Ty Brutusie... mi z tą akurat hortensją wyjeżdżasz...O mały włos jej nie kupiłam ostatnio w LM. Wzięłam Pinky Winky. A ta mi się teraz śni po nocach... i te jej ażurowe kwiaty... ech... marzenie...
Piękny efekt końcowy waszej pracy. Nie ma to jak popracować rodzinnie.Cudownie jest przy płocie.
Fajnie,ze jestes . Taki gosc to zaszczyt:)anym pisze:Patusiu jestem i ciepło się witam![]()
Musze o niej poczytac ,jest niby biala,ale miejscami cos ram sie innego czai:)Margaret2014 pisze:Ją też uważam że hortensja piękna. A jaki właściwie jest jej kolor? Biały czy przebarwia się na ....
Tak nowy dzisiaj kupiona. Tak mnie cena zaszokowala ze bralam:)Biedronka641 pisze:Ja też zapytam o tę hortensję? To twój nowy nabytek ? Czy zmienia kolor?
Dzięki Ty zawsze doceNisZ:)Beaby pisze:Ładnie, ładnie! Wartało tyle zachodu i pracy - super efekt
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Patusia ale pięknie będzie jak rozrosną się drzewka przy płocie.Zyskacie na prywatności no i oczywiście wizualnie
Hortensja zapowiada się na piękny,dorodny krzew

Hortensja zapowiada się na piękny,dorodny krzew

- patusia336
- 1000p
Annes77 Dzięki ,wlasnie o prywatnosc nam chodzi.
Dzisiaj pada caly dzien doslownie,a mielismy gosci na grillu, dobrze ,ze jest altanka to bylo sie gdzie schowac
Dzisiaj pada caly dzien doslownie,a mielismy gosci na grillu, dobrze ,ze jest altanka to bylo sie gdzie schowac

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Patusiu jaki tam ze mnie gość...my tu wszyscy tacy sami
zakręceni na punkcie roślin