Bardzo proszę

Ja również jestem podobnego zdania co Ika2008. Wg mnie funkcja (Edytuj) jest czasowa, coś mi się kojarzy, że edytować można post przez godzineJagiS pisze:Ika, to rozumiem, ale na pasku pod każdym wpisem były funkcje Edytuj i Cytuj.
Jak się dobrze przyjrzysz, to zobaczysz, że Cytuj zostało, natomiast Edytuj - zniknęło. Czy to dowodzi, że w ogóle edytować już się nie da?
I to jest sedno mojego pytania do Ekipy Moderującej.
Teraz się pojawiło, co by oznaczało, że czasem jest, a czasem nie. Dlaczego?
Pozdrawiam - Jagi
W poście, wystarczy podać do samodzielnego wyszukania w wyszukiwarce internetowej: Mira i Andrzej Krawczykowscy- dom z ogrodem zimowym.bolekso pisze:W jaki sposób można przesłać informację o amatorskiej budowie ogrodu zimowego, nie podając linku . Nie chcę narazić się się na zarzut kradzieży wartości intelektualnych. Treść interesującej wiadomości pochodzi z dużego tekstu do którego prowadził link z usuniętego mojego postu. Oto interesujący fragment : "Wymarzony ogród zimowy
W ubiegłym roku ? jak już mówiłem - w miejscu jednego tarasu zrobiliśmy ogród zimowy. Było z jego konstrukcją trochę ?pierepałek?. Długo jeździliśmy po różnych firmach i pytaliśmy o koszty wykonania. Ponieważ powierzchnia rozbudowanej werandy jest spora (8 na 4 metry) podano nam cenę ponad 50 tysięcy za materiały i robociznę. Gdyby ramy były z drewna, należałoby doliczyć jeszcze 30 proc. W sumie koszty sięgały 80 tysięcy.
Pomyślałem: ?Koniec, nie będzie zimowego ogrodu?. Ale ponieważ bardzo chcieliśmy go mieć, nie pozostało nic innego, jak wymyślić inne rozwiązanie. Usiedliśmy z zaprzyjaźnionym, zdolnym stolarzem, przedyskutowaliśmy temat, pomierzyliśmy wszystko, on rozrysował konstrukcję i zabraliśmy się do pracy.
Ramy zrobione są z klejonego drewna, szyby z podwójnego szkła z termofloatem, a dach z sześciokomorowej płyty poliwęglanowej. Całość kosztowała 16 tysięcy."