Witam Kochani!
Za oknem szaro i buro.. pada nieprzerwanie... ale w ogóle mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie...uwielbiam ten czas... w ogrodzie wszystko rośnie w oczach a w sercu radośc, że jest tak pieknie i kolorowo

Las zaczyna mienić się kolorami tęczy... mogłabym tak patrzeć i patrzeć....aż do znudzenia. Pogoda sprawia, że porządkuję rzeczy wokół siebie i czuję się z tym fantastycznie, bo wtedy człekowi lepiej sie funkcjonuje jak jest ład i skład
Zaczynam inetensywnie myśleć nad kuchnią bo jutro mam 4 pielgrzymów ze Spotkania Młodych Diecezji Sandomierskiej więc będzie przez weekend wesoło

Może trochę się podszkolę w młodzieżowym sloganie i łatwiej będzie mi zrozumieć córkę

A może macie jakieś pomysły na pyszne i szybkie jedzonko.... już od Marysi-Maski mam zapiekankę z pomidorami i myślę dalej... żeby głodni nie chodzili

hmmmm...
Milenko witaj Kochana
Talent Agness jak sama widzisz - niezaprzeczalny, zagarmistrzowska precyzja!
Co do wycinki, niestety taka jest przykra rzeczywistość i nic na to nie poradzimy... trudno trzeba to jakoś przezyć, a z drugiej strony to jak się za bardzo nad tym użalam to sobie zaraz myślę...
oj Ty, zeby ludzie mieli tylko takie problemy jak Twoje wycięte drzewa.. i wracam tym sposobem na ziemię

także nie narzekam ...a w to miejsce mają sadzić nowy, bo twierdzą, że ten już nie rośnie

Buziaczki!
Iguś taka pochawała z ust tak fantastycznej ogrodniczki...

Dziękuję serdecznie
Aguniu fotografia to jedyne ciekawe wg mnie zajęcie jakie znalazłam u nas w ofercie...a Ty coś wynalazłaś jeszcze u siebie ciekawego? U mnie pada...
Agness witaj Kochana
To w takim razie dziwaków jest nas dwóch

Mam tak samo! Bardzo lubię taka pogodę...jakoś tak spokojnie i cieplej na duszy mi sie robi

a jak wieczorem kładę się spać to muszę mieć otwarte okna i słyszeć jak pada... i wtedy żadna muzyka nie zastąpi mi tego spokoju

Aguniu Twojej melodii słucham któryś już raz... piękna muza a do takiej pogody idealna

Ogólnie miłość do klasycznej muzyki zaszczepiła mi moja mama w dzieciństwie... dziękuję bardzo
Aguniadko również odwzajemniam pozdrowionka... byłam już z rana u Ciebie z kawusią zobaczyć jakie masz plany na dzisiejszy dzionek... i już wszystko wiem... Jak skosiłaś trawnik to na pewno jesteś bardzo szczęśliwa

U mnie w dalszym ciągu pada... a ja dzisiejsze popołudnie mam zamiar spędzić w kuchni
Buźka!