Mój kawałek marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój kawałek marzeń cz.2

Post »

Deszcz pada bardzo mocno....
Zaskoczyła mnie dzisiaj po południu bardzo niemiła wiadomość... od października zaczynają wycinkę lasu obok mnie ;:145 ...tylko muszę się dowiedzieć czy ten który znajduje się bezpośrednio obok naszej działki też ;:185 Jakoś smutno mi się zrobiło bo nie wyobrażam sobie takiej pustki ;:185 Nadzieja jeszcze się tli... ogólnie do ścinki idzie 80 arów... :roll:
Wraz z krótszymi jesiennymi dniami budzi się we mnie ochota do porządkowania rzeczy wokół siebie... Wczoraj walczyłam z garderobą... efekt ;:215 ... dzisiaj w planie były dalsze porządki ale lekcje w szkole muzycznej się przedłużyły i efekt był taki, że przespałam 2 godziny :roll: a teraz buszuję pełna energii :D

Reniu ;:196
O zdolnościach Aguni uwielbiam pisać... jest niesamowita ;:167 Widać, ze kocha to co robi... a to chyba w życiu jest największe szczęście móc robić to co sprawia i daje nam radość... a wtedy efekty są takie jakie są ;:173 Baaardzo się cieszę, że mam wyrób z jej zdolnych rąk!
Reniu trawy będę sadzić teraz... wprawdzie zadołowałam je żeby nie wyschły... tylko czekałam na trochę deszczu bo przecież susza okropna była... sam pył... ;:219 ale mam nadzieję, że po takim deszczu będze ok i wezmę się w końcu do roboty bo coś na laurach osiadłam ostatnio... a teraz jeszcze zajęcia dodatkowe... pełna mobilizacja musi być! Jeszcze chwilka i wpadniemy na odpowiednie tory...
Miłego wieczorku!

Aguniu witaj Kochana ;:196
Jestem, jestem... dziękuję Ci bardzo za troskę ;:196 ... Obowiązków przybyło wraz z nowym rokiem szkolnym a człowiek jeszcze wakacjami żyje i przez to, zderzenie z rzeczywistością jest takie ciężkie... :roll: ale dam radę bo nie mam innego wyjścia! a z drugiej strony to im więcej mam zajęcia tym jestem bardziej zorganizowana i zdyscyplinowana :D Czy Ty też tak masz?
Buziaczki i spokojnego wieczoru ;:196 ;:168
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Grażynko taka pogoda mobilizuje do domowych zaległych prac wszelakich.
Powiedz mi kochana na jakie zajęcia z muzyki chodzisz?
Ja też rozglądam się za jakimiś dodatkowymi ale w okolicy nic ciekawego nie wynalazłam :?
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witaj Aguś wieczorową porą ;:196
Do szkoły muzycznej chodzi moja córcia... gra na skrzypcach... ja tylko robię za drivera :D
A mi od poniedziałku zaczęły się zajęcia aerobowe więc 3 razy w tygodniu lecę ćwiczyć... za chwilę szkoła... sama rozumiesz :lol: już nic więcej nie wcisnę ale przynajmniej zajęcie będzie i zima szybciej zleci :lol: A porządki w taką pogodę lubię... baardzo :D dobra muzyka i idę jak burza :D
A o jakich zajęciach myślałaś?... z jakiego tematu?
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A to nie wiedziałam że córcia uzdolniona muzycznie ;:138 i jeszcze skrzypce ;:167
Ja myślałam o ceramice ale jak na złość nic nie potrafię znaleźć...jest wszystko co dusza zapragnie tylko nie to :?
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Aguś jeżeli chodzi o moją córkę, to bardzo chciała żebym zapisała ja na skrzypce i nie miałam wyjścia... uważam, że jak chce to niech gra... W zimie kiedy nie ma tyle zajęć z końmi to ma zajęcie i rozwija się... więc myślę, ze to bardzo dobra alternatywa dla komputera czy TV :D
Ceramika, hmmmm bardzo ciekawa propozycja... ale faktycznie chyba mało chodliwa... aż zaraz popatrzę czy o nas coś oferują z tego tematu :D
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Niech rozwija swoje pasje skoro chce iść w danym kierunku. Każde zajęcia rozwijają i kształtują a więc ;:333
Ceramiki szukam w MOKach już drugi rok i żaden nie oferuje w moim mieście. Jestem ciekawa czy u Ciebie jest dostępna?
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Aguś właśnie patrzę na oferty... :lol: ale temat ceramiki ;:185
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hmm a jednak nie tylko u mnie nie ma :|
Zainteresowało Cię coś?

-- Śr 18 wrz 2013 08:34 --

Hmm a jednak nie tylko u mnie nie ma :|
Zainteresowało Cię coś?
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Agulka nic ciekawego nie znalazłam oprócz fotografii, reszta do d... :) :) :)
Jaka pogoda u Ciebie?
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Grażynko, wianuszki od Agi przecudne ;:138 ;:138 ;:138 Nie będę zbytnio oryginalna i powtórzę - utalentowana ta nasza Agness ;:333 Co ja czytam o wycince lasu - 80 arów? Z jakiego powodu? Dlaczego? Będą coś budować - droga, domy? Masakra, wręcz trudno wyobrażalne ;:185 Może chociaż ocalą ten mniejszy kawałek przy Twoim domu - trzymam za to kciuki... ;:196
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Grazka226 pisze:I

Obrazek

:D
Bardzo ładnie skomponowane. ;:138 ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Fotografia powiadasz ;:224
U mnie od rana pochmurnie ale jak na razie bez deszczu.
Ściskam mocno ;:196
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Grażynko witaj ;:196
Świat u mnie deszczem zasnuty, ale cieszy mnie to.... może będę dziwakiem, ale..... bardzo lubię deszcz 8-) :lol: Uwielbiam siedzieć na tarasie, owinięta w kocyk z kubasem gorącej herbaty i słuchać i patrzeć jak cudownie pada..... niesamowicie mnie to odstresowuje, odpręża..... wszystko ma wtedy takie cudne soczyste, nasycone barwą odcienie..... Dziś też od rana zachwycam się deszczem i słucham jedną z moich ukochanych melodii .... wrzucę linka, może i Tobie umili dzień ;:196
http://www.youtube.com/watch?v=5a0juQ0aeGI
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Grażynko, serdecznie pozdrawiam ;:196
U mnie wietrznie i pochmurno, ale póki co nie pada. Trawnik mam do skoszenia, a tak mi się nie chce...
Szybkiego pracowego dnia!
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witam Kochani!
Za oknem szaro i buro.. pada nieprzerwanie... ale w ogóle mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie...uwielbiam ten czas... w ogrodzie wszystko rośnie w oczach a w sercu radośc, że jest tak pieknie i kolorowo ;:167 Las zaczyna mienić się kolorami tęczy... mogłabym tak patrzeć i patrzeć....aż do znudzenia. Pogoda sprawia, że porządkuję rzeczy wokół siebie i czuję się z tym fantastycznie, bo wtedy człekowi lepiej sie funkcjonuje jak jest ład i skład :lol:
Zaczynam inetensywnie myśleć nad kuchnią bo jutro mam 4 pielgrzymów ze Spotkania Młodych Diecezji Sandomierskiej więc będzie przez weekend wesoło :lol: Może trochę się podszkolę w młodzieżowym sloganie i łatwiej będzie mi zrozumieć córkę ;:306 A może macie jakieś pomysły na pyszne i szybkie jedzonko.... już od Marysi-Maski mam zapiekankę z pomidorami i myślę dalej... żeby głodni nie chodzili :D hmmmm...

Milenko witaj Kochana ;:196
Talent Agness jak sama widzisz - niezaprzeczalny, zagarmistrzowska precyzja!
Co do wycinki, niestety taka jest przykra rzeczywistość i nic na to nie poradzimy... trudno trzeba to jakoś przezyć, a z drugiej strony to jak się za bardzo nad tym użalam to sobie zaraz myślę... oj Ty, zeby ludzie mieli tylko takie problemy jak Twoje wycięte drzewa.. i wracam tym sposobem na ziemię :D także nie narzekam ...a w to miejsce mają sadzić nowy, bo twierdzą, że ten już nie rośnie :D Buziaczki!
Iguś taka pochawała z ust tak fantastycznej ogrodniczki... :D Dziękuję serdecznie ;:196
Aguniu fotografia to jedyne ciekawe wg mnie zajęcie jakie znalazłam u nas w ofercie...a Ty coś wynalazłaś jeszcze u siebie ciekawego? U mnie pada... :D
Agness witaj Kochana ;:196
To w takim razie dziwaków jest nas dwóch :heja Mam tak samo! Bardzo lubię taka pogodę...jakoś tak spokojnie i cieplej na duszy mi sie robi :D a jak wieczorem kładę się spać to muszę mieć otwarte okna i słyszeć jak pada... i wtedy żadna muzyka nie zastąpi mi tego spokoju ;:167 Aguniu Twojej melodii słucham któryś już raz... piękna muza a do takiej pogody idealna ;:173 Ogólnie miłość do klasycznej muzyki zaszczepiła mi moja mama w dzieciństwie... dziękuję bardzo ;:196
Aguniadko również odwzajemniam pozdrowionka... byłam już z rana u Ciebie z kawusią zobaczyć jakie masz plany na dzisiejszy dzionek... i już wszystko wiem... Jak skosiłaś trawnik to na pewno jesteś bardzo szczęśliwa :lol: U mnie w dalszym ciągu pada... a ja dzisiejsze popołudnie mam zamiar spędzić w kuchni :D
Buźka!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”