Wszystkie roślinki małe i duże.
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wszystkie roślinki małe i duże.
Uwaga była skupiona, post przeczytany od deski do deski, zdjęcia obejrzane 5 razy i zachwyt nad olkami wielki
a lelija ładna, no przecież wszystkie kwiaty są piękne 
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nareszcie
zdjęcia obejrzane z każdej strony bardzo dokładnie i to jeszcze z Albercikiem na kolankach, aprobata całkowita
futrzaka też
pomidorki zajefajne
a jak ci się ta lilia nie podoba to wiesz nie - azymut Lubicz na jesień
chętnie przygarnę cebulkę 
a jak ci się ta lilia nie podoba to wiesz nie - azymut Lubicz na jesień
-
szarotka66
- 1000p

- Od: 21 sie 2011, o 14:11
Agaciorku lilie cudne, ale o mały włos, a miałabyś we mnie wroga (o tę nie lubianą lilię). Na przyszłość pamiętaj, że wszystkie niechciane cebulki znajdą u mnie schronienie.
Oleandry prima sort. Ty już jak coś pokazujesz to tylko wzdychać. 
Spis moich wątków Parapetowe i lilie
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
- labka1

- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
Właśnie cudne..Pomidorasy ja królową Pomidorowa przystało wygladają zachwycająco..
inne jadalne też..ta sałatka..mmmm mniam mniam
Fuksyjek Ci zazdroszczę szaleńczo..piękne niczym różyczki..takie baletniczki w tańcu..
I Olki we wszystkich kolorach..
...cuda...ja mam chyba czerwony..czekam jak zakwitnie.. 
Fuksyjek Ci zazdroszczę szaleńczo..piękne niczym różyczki..takie baletniczki w tańcu..
I Olki we wszystkich kolorach..
-
Agapa

- Od: 29 maja 2009, o 21:53
Oj Agata
ale dałaś po oczach
Podobają mi się twoje olki, lilie a pomidory to po prostu prima sort
nawet ten red Tom
Buziaki
Buziaki
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
- Renata1962
- 1000p

- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agaciu oleczki piękne kwitną 
Piękna kwitnąca tamaya
Cudownie ogromny musisz mieć ogród,że tyle wspaniałych w nim masz kwiatów i warzyw...już wspominam smak pomidorów z ogrodu mej chrzestnej:).
Cudownie ogromny musisz mieć ogród,że tyle wspaniałych w nim masz kwiatów i warzyw...już wspominam smak pomidorów z ogrodu mej chrzestnej:).
No kochanieńka ale dałaś po oczach. u mnie pomidorasy wiszą i cały czas zielone
. kurcze o tych kwiatach w ogórkach to o co chodzi ? Jak je rozpoznać - czy męskie nie dają owoców?
Pozdrawiam. Ewa
- labka1

Może tu ktos nie śpi...???
Pomocy!!!!!!!!!!!!!!
Jak się ukorzenia pelargonie..w wodzie czy w ziemi..mam małe zielone szczepki...
Ratunku!!!! ja nie mam do nich farta..a na tych mi zależy..bo to o róznych zapachach..
Pomocy!!!!!!!!!!!!!!
Jak się ukorzenia pelargonie..w wodzie czy w ziemi..mam małe zielone szczepki...
Ratunku!!!! ja nie mam do nich farta..a na tych mi zależy..bo to o róznych zapachach..
-
pomidorzanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu,--- nie drzyj się, przecież Cię słyszę, odpowiedż udzielona na dzionkach
Mewciu,--- w ogóreczkach jest tak, zresztą w dyniach tak samo, że męskie kwiatki są puste
tylko wiszą i dyndają
, a jeśli się pojawią żeńskie, to znaczy że będzie jedzonko .
Pati,--- oczywiście że mam ogromy ogród............ w planach...... na świętego nigdy
a ogólnie muszę wszystko zmieścić na chyba 100 m kwadratowych, w ogóle to muszę zmierzyć,
ale chyba nawet tego nie ma
, ale dziękuję za komentarz, zawsze mile widziany tak pochlebny
Renaciu,--- dzięki za odwiedzinki, no jakoś sobie radzą, zakupy biedronkowe pokażę niedługo, bo ostatnio ciągle śpię
jakieś takie ciśnionko, że tylko się zabić własną pięścią, a kiedy siadam gdziekolwiek to aż się boję oczy przymknąć
Haniu,--- oczywiście fuksja specjalnie dla Ciebie, byle co ale z kolorkiem, więc cieszy
Agniesiu,--- on na prawdę jest, był czerwony, już zjedzony, no ale tak się wybarwiają, sama byłam w szoczku
ale przeszło, fajnie że mnie odwiedziłaś
Kasiu,--- Ty już przesadzasz bardziej niż ja, ale skoro Ci się podoba....., czekam teraz na zakwitnięcie Twojego olka
i błagam, nie nazywaj mnie królową pomidorową, bo już się ze mnie na warzywach śmieją, a to nie jest miłe
dzięki za odwiedzinki.
Dorotko!!!,--- oj tam, zaraz byśmy się pogodziły, bo ile można się gniewać o głupią cebulkę
pozdrowienia od
opuchlaczków, opi....iły mi Twoje sieweczki smolinosków, czyżby moje jedzonko im nie smakowało???, wzięły się za nie dopiero
po swoim prowiancie
, ale jakieś namolne, żrą dalej
i nie sposób je namierzyć, odeślę Ci je z cebulką liliii, jeśli
jeszcze jakieś zostały, powyrywałam je, ale jak znam życie na wiosnę się pojawią, zresztą jutro się dokładnie rozejrzę.
Monisiu,-- gdybym wiedziała o Alberciku....., ale nieeeeeee, przecież sałatkę pokazałam
, no to na zdrowie mu niech
pójdzie oczywiście, z cebulką prosta sprawa, nawet jeśli mała, to podzielę równo między Dorotkę i Ciebie
Iwonko,--- może i wszystkie kwiatki są piękne, ale ja mam chyba wzrok przytępiony, dla mnie ona jest bardzo smutna, a ponie
waż rosła w przyciemnionym miejscu, to wzbudzała we mnie obrzydzenie wręcz, dobrze że powoli się jej pozbywam.
Nie wiem dlaczego ne podoba wam się moja multiflorka varie, czyżby się zdjęcie nie wyświetlało???
no ja rozumiem że moim szalonym sprzętem zdjęcia wychodzą nie wyrażne, ale uruchomcie wyobrażnię
Jest cudna, i bardzo dobrze się u mnie czuje, z tego co widzę, no dobra, już was nie zanudzam.
Niedługo będzie mi kwitła zwykła multiflorka, może jutro pokażę zdjęcia jej skradania się do kwitnienia.
Mam ją od Jagody1, wspaniała sadzoneczka, krzepka, liście piękne, i jest chętna do współpracy
Także zapraszam, i dziękuję za uwagę.
Mewciu,--- w ogóreczkach jest tak, zresztą w dyniach tak samo, że męskie kwiatki są puste
tylko wiszą i dyndają
Pati,--- oczywiście że mam ogromy ogród............ w planach...... na świętego nigdy
a ogólnie muszę wszystko zmieścić na chyba 100 m kwadratowych, w ogóle to muszę zmierzyć,
ale chyba nawet tego nie ma
Renaciu,--- dzięki za odwiedzinki, no jakoś sobie radzą, zakupy biedronkowe pokażę niedługo, bo ostatnio ciągle śpię
jakieś takie ciśnionko, że tylko się zabić własną pięścią, a kiedy siadam gdziekolwiek to aż się boję oczy przymknąć
Haniu,--- oczywiście fuksja specjalnie dla Ciebie, byle co ale z kolorkiem, więc cieszy
Agniesiu,--- on na prawdę jest, był czerwony, już zjedzony, no ale tak się wybarwiają, sama byłam w szoczku
ale przeszło, fajnie że mnie odwiedziłaś
Kasiu,--- Ty już przesadzasz bardziej niż ja, ale skoro Ci się podoba....., czekam teraz na zakwitnięcie Twojego olka
i błagam, nie nazywaj mnie królową pomidorową, bo już się ze mnie na warzywach śmieją, a to nie jest miłe
dzięki za odwiedzinki.
Dorotko!!!,--- oj tam, zaraz byśmy się pogodziły, bo ile można się gniewać o głupią cebulkę
opuchlaczków, opi....iły mi Twoje sieweczki smolinosków, czyżby moje jedzonko im nie smakowało???, wzięły się za nie dopiero
po swoim prowiancie
jeszcze jakieś zostały, powyrywałam je, ale jak znam życie na wiosnę się pojawią, zresztą jutro się dokładnie rozejrzę.
Monisiu,-- gdybym wiedziała o Alberciku....., ale nieeeeeee, przecież sałatkę pokazałam
pójdzie oczywiście, z cebulką prosta sprawa, nawet jeśli mała, to podzielę równo między Dorotkę i Ciebie
Iwonko,--- może i wszystkie kwiatki są piękne, ale ja mam chyba wzrok przytępiony, dla mnie ona jest bardzo smutna, a ponie
waż rosła w przyciemnionym miejscu, to wzbudzała we mnie obrzydzenie wręcz, dobrze że powoli się jej pozbywam.
Nie wiem dlaczego ne podoba wam się moja multiflorka varie, czyżby się zdjęcie nie wyświetlało???
no ja rozumiem że moim szalonym sprzętem zdjęcia wychodzą nie wyrażne, ale uruchomcie wyobrażnię
Jest cudna, i bardzo dobrze się u mnie czuje, z tego co widzę, no dobra, już was nie zanudzam.
Niedługo będzie mi kwitła zwykła multiflorka, może jutro pokażę zdjęcia jej skradania się do kwitnienia.
Mam ją od Jagody1, wspaniała sadzoneczka, krzepka, liście piękne, i jest chętna do współpracy
Także zapraszam, i dziękuję za uwagę.
Pozdrawiam, Agata.
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Agatko poprawiam się - hoja mutliflora wariegata rzeczywiście bardzo ładna zdrowa sadzonka, wiesz Albercik próbował mi zjeść sznurek od piżamy to jakoś mi mignęła za szybko i się nie skupiłam
Wybacz nam
To czekamy na fotki kwitnącej zwykłej multiflory
To czekamy na fotki kwitnącej zwykłej multiflory
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Obejrzałam, przeczytałam i chciałabym coś ładnego Ci napisać, co by nie wyglądało jak grzecznościowy, forumowy tekst, ale nie umiem, bo pisarz ze mnie kiepściutki
Ale pokazałaś wszystko, co mi bliskie - jest coś do jedzenia, jest trochę egzotyki, jest fuksja i hoye, które uwielbiam no i lilijki. Po prostu - podoba mi się taki zestaw
Również dziękuję za uwagę
Również dziękuję za uwagę
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Agatko ale sypnęłaś fokami
Pomidorków masz zatrzęsienie
a raczej będziesz miała
Fuksja z cudną spódniczką, Olki przepiękne, a ta różyczka faktycznie ma rewelacyjnie piękny układ płateczków
Fuksja z cudną spódniczką, Olki przepiękne, a ta różyczka faktycznie ma rewelacyjnie piękny układ płateczków
- labka1

Mnie nazywaja nasionkową
.....więc Ty możesz byc pomidorowa..dla mnie.. a ja do warzyw nie chodzę..
Za komplementy podziękuj, bo ja szczerze mówię...a nie krzywisz sie..hihihii

Za komplementy podziękuj, bo ja szczerze mówię...a nie krzywisz sie..hihihii