Wiosna...tuż, tuż w wiejskim ogrodzie
- janka53
- 200p

- Od: 15 paź 2012, o 17:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Wiosna...tuż, tuż w wiejskim ogrodzie
Maseczko ja jednak wolę jak ty wpadasz do mnie .Jak dłużej nie piszesz to bardzo mi ciebie brakuje .Dla ciebie komp nie ma tajemnic to ci łatwiej .
zapraszam pisz do mnie Miłego wieczoru . 
Zapraszam janka53.Moje początki. 
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Reniusiu nie ma to jak przepis z FO na pewno się uda!
Ewciu w , bo go bierze zaraza ziemniaczana, obie roślinki psiankowate i mają te same choróbska (jak ktoś wie lepiej niech napisze
)
Iwonko ten mój kolega z Ill. już zawsze miał wiosnę o tej porze, a tu w jeden dzień pług śnieżny a za tydzień gondola na przemian z lodołamaczem.
Janeczko tutaj też spotkasz dużo sympatycznych Forumek i poczytasz ciekawe rozmowy, a do Ciebie zaraz wpadnę
Ewciu w , bo go bierze zaraza ziemniaczana, obie roślinki psiankowate i mają te same choróbska (jak ktoś wie lepiej niech napisze
Iwonko ten mój kolega z Ill. już zawsze miał wiosnę o tej porze, a tu w jeden dzień pług śnieżny a za tydzień gondola na przemian z lodołamaczem.
Janeczko tutaj też spotkasz dużo sympatycznych Forumek i poczytasz ciekawe rozmowy, a do Ciebie zaraz wpadnę
- roza333

- Od: 4 maja 2010, o 11:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja mam przepis na miodek z mlecza jutro wstawię jak znajdę 
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- Beatrice

- Od: 24 maja 2009, o 21:34
Stasia109 i Oster miały dobre przepisy, a od Oster sama piłam, pychotkireniusia20 pisze:Witaj Marysiui witam wszystich w ten zimowy dzień - brrr!!
![]()
O coś tu widzę mowa o mleczu jest i miodku! właśnie ma ktoś sprawdzony przepis na taki miodek?? bo Ja raz się wziołam za robienie takiego miodku,ale nic z tego dobrego i smacznego nie wyszłołeee...
popatrz tutaj
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=9&t=29879
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Marysiu witaj późną wieczorową porą, nadrobiłam zaległości bo ostatnio siedzenie dla mnie to horror i tak po kilka wąteczków, powolutku, bez pośpiechu nadrabiam, do maja zdążę, spokojnej nocki i przyjemnego przebudzenia o słonecznym poranku

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- Josephine_83
- 200p

- Od: 23 wrz 2012, o 09:20
A Kraków nie został opanowany przez biały puch ... oby wytrzymało tak go jutra, bo z lenistwa nie wstawiłam autka do garażu... 
Josephine_83 ;)
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
- Maska

- Kontakt:
Różyczko to może na wyspie
Basiu mam nadzieję, że w kwietniu wypchną moje do tunelu no i będę śledzić prognozy! bo ja na parapetach poszłam w górę
Marysiu dziękuję chociaż wątpię w ten słoneczny poranek, ale kto wie
Nelu gorsza od śniegu przynajmniej u nas jest lodowa skorupa
amerykański zapowiada u mnie śnieg i -3
Basiu mam nadzieję, że w kwietniu wypchną moje do tunelu no i będę śledzić prognozy! bo ja na parapetach poszłam w górę
Marysiu dziękuję chociaż wątpię w ten słoneczny poranek, ale kto wie
Nelu gorsza od śniegu przynajmniej u nas jest lodowa skorupa
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Postanowiłam, że mnie ten śnieg już nie będzie złościł-przeczekam. Pada znowu, upiększa okolicę
Amerykanie mówią, że jeszcze może popadać, w nocy pomrozić, a lekkie ocieplenie przyjdzie po niedzieli. No to czekam 
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Ja tak samo kurczowo trzymam się tych informacjiewamaj66 pisze:Postanowiłam, że mnie ten śnieg już nie będzie złościł-przeczekam. Pada znowu, upiększa okolicęAmerykanie mówią, że jeszcze może popadać, w nocy pomrozić, a lekkie ocieplenie przyjdzie po niedzieli. No to czekam
A ziemniaki to tutaj wszyscy hodują w ogrodach...szczytem był zagonek ziemniaczany na środku wypielęgnowanego trawnika przy willi we Lwówku
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Dla mnie świat bez pomidorów, choć mniej przyjemny, mógłby istnieć. Bez ziemniaczków-nie
Ale w ogrodzie nie uprawiam, bo by mi wygniły
A w lepszych miejscach rosną jednak róże, nie żywność 
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
A ja mogłabym ziemniaczki poświęcić dla pomidorów
. Moje, cały sezon przetrwały bez pryskania czymkolwiek (taki dobry rok się trafił), chociaż za siatką sąsiadka miała mały zagonek pyrek, ale naprawdę maleńki, na wczesne ziemniaczki. Za to sąsiad ma kawał pola obok i co roku coś innego na nim sieje i tak się zastanawiam kiedy u niego przyjdzie pora na posadzenie ziemniaków, wtedy biedne będą moje pomidory.
Witaj Marysiu o poranku
http://www.youtube.com/watch?v=i11lBXZ0INE
Witaj Marysiu o poranku
- Maska

- Kontakt:
Witam o poranku
Ewuniu bo nie mamy innego wyjścia jak przeczekać - amerykanie nie przewidzieli ze u mnie nie będzie padać i dalej tylko przymraża -3! Ja oddam pyry za pomidory!
Pati , Iwonko ziemniaki jem, bo wszyscy jedzą; taki pieczony od czasu do czasu lubię, a poza tym są źródłem potasu w zimie, za to w sezonie pomidory, ale ziemniaczki młode z masłem i koperkiem ..... nie oddam
Miedzian też zakupiłam i pójdzie w ruch zobaczymy jak się sprawdzi
Czekanie na wiosnę sprawiło że dociskam moje pojemniki na regaliku i dosiewam stale coś nowego
Dobrego słonecznego dnia!
Iwonko słabo śpiewa ten Twój szkoda , że moich nie możesz posłuchać
Pati , Iwonko ziemniaki jem, bo wszyscy jedzą; taki pieczony od czasu do czasu lubię, a poza tym są źródłem potasu w zimie, za to w sezonie pomidory, ale ziemniaczki młode z masłem i koperkiem ..... nie oddam
Miedzian też zakupiłam i pójdzie w ruch zobaczymy jak się sprawdzi
Czekanie na wiosnę sprawiło że dociskam moje pojemniki na regaliku i dosiewam stale coś nowego
Dobrego słonecznego dnia!
Iwonko słabo śpiewa ten Twój szkoda , że moich nie możesz posłuchać
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Marysiu witaj
Dosiewasz mówisz....no to bedzie ładnie ,wiesz ,ze ja dopiero posiałam pomidorki ale tylko kilka ,bo reszta rosnie u sasiadeczki
Ja bez pomidorasków tez nie wytrzymie ,szczególnie latem.....
Ale ziemniaczków tez nie oddam...za nic, wczoraj sobie zrobiłam fryteczki w skórce i sos tzatziki
pychota 
Dosiewasz mówisz....no to bedzie ładnie ,wiesz ,ze ja dopiero posiałam pomidorki ale tylko kilka ,bo reszta rosnie u sasiadeczki
Ja bez pomidorasków tez nie wytrzymie ,szczególnie latem.....
Ale ziemniaczków tez nie oddam...za nic, wczoraj sobie zrobiłam fryteczki w skórce i sos tzatziki
- stokrotka-77
- 200p

- Od: 21 lut 2011, o 21:42
- Kontakt:
I ja oddałam ziemniaki za pomidorki a ponieważ u nas wilgotno to i w oprysk zaopatrzona jestem.
U nas na szczęście padać przestało i słonko wychodzi w nocy -4 więc póki co minusy nie rosną
i niech tak zostanie. Marysiu ja też codziennie coś dosiewam, własnie zrobiłam przemeblowanie w sypialni żeby mieć swobodny dostęp do okna, jeszcze jakiś blat na łóżeczko skroję i mam kolejny spory parapet, a miały być tylko pomidory i znowu poległam
.
U nas na szczęście padać przestało i słonko wychodzi w nocy -4 więc póki co minusy nie rosną
- Maska

- Kontakt:
Dorotko moja sąsiadka powiedziała że rozsady sobie kupi, a pewnie ode mnie coś dostanie, bo zawsze posieję za dużo to przecież nie wyrzucę
Frytki robię raz na dwa trzy miesiące, ale nie powiem zjem
Agnieszko niestety już teraz wydaje mi się, że nic nie dostawię. Możliwości się wyczerpały. Pozostał parapet w oknie pł -zach. ciemnawy! jeszcze pokój z balkonem. Szara bura..... -3.
Agnieszko niestety już teraz wydaje mi się, że nic nie dostawię. Możliwości się wyczerpały. Pozostał parapet w oknie pł -zach. ciemnawy! jeszcze pokój z balkonem. Szara bura..... -3.