Och. Cóż więcej można napisać, pięknie po prostu.
Floks o dwubarwnych liściach poezja, wspaniała różyczka, wszystkie roślinki śliczne

Ja kupiłam jesienią Blue Boy - ale na moich rabatach żadnego niebieskiego floksa nie widzęsemper pisze:Dzięki Dorotko za namiary.Widzę ,że jest w ofercie.Ja własnie zamówiłem Blue Paradise. David i nora Leigh.
Ja nie mam z żurawkami żadnego problemu-a zima tego roku też u nas pokazała pazuryMaziaa pisze:Dorotko cudne rośliny prezentujesz![]()
Żurawki rewelacja, ja dopiero w tym roku zakupiłam parę egzemplarzy, zobaczymy czy się zadomowią w moim klimacie
Zachorowałam na żurawki kilka lat temu,zaczynałam oczywiście od najzwyklejszej drążkowej ,co roku dokupuję po kilka nowości ,oprócz żurawek także tiarelle i żuraweczki , owszem niektóre są bardziej kapryśne inne mniej , jedynie Mystic Mist nie chce odbić po zimie ale jest tak czarująca że co roku kupuję nową,z całą resztą nie mam problemu ,może u ciebie ziemia im nie pasuje albo miejsce gdzie rosną ??nie obrażaj się na nie bo naprawdę są warte zachodu, spróbuj jeszcze raz i zainwestuj w jakąśasiulka-a55 pisze:DOROTKO MOJA TAWULKA MA JAKIES 5 LAT A WYGLADA JAK PODLOTEK COS JEJ NIE PASUJE A TWOJA CUDNA, ZURAWKI SZLAK TRAFIL PO ZIMIE I OBRAZILAM SIE NA NIE ,ALBO ZURAWKI NA MNIE CHYBA TAK LEPIEJ