I u mnie zostały same terminatoryDTJ_1 pisze:Ja wolę te pierwsze, lubię kwiaty w ogrodzie, kiedyś miałam też niezłą kolekcją w domu , ale z braku miejsca trochę się wykruszyły, pozostały najbardziej wytrwałe.
To i tak dobrze bo przez moją działkę zostały mi w domu trzy sztuki/MariaWy pisze:I u mnie zostały same terminatoryDTJ_1 pisze:Ja wolę te pierwsze, lubię kwiaty w ogrodzie, kiedyś miałam też niezłą kolekcją w domu , ale z braku miejsca trochę się wykruszyły, pozostały najbardziej wytrwałe.przez prawie trzy lata tylko w łykędy zajmowałam się nimi i działką ,no i większość kwiatów domowych padła ale i tak są ich całe parapety
Małgosiu nie mam zielonego pojecia jak on się nazywa przyjechała do mnie szczepeczka malutka z Danii,wsadziłam ja i rośnie a jakie było zdziwienie jak zakwitłaPEPSI pisze:MarysiuU Ciebie wszystko pięknie kwitnie. Oczywiście odgapiam już pomysł na rojniki w pniu drzewa
![]()
I zasadzę więcej mieczyków, a zwłaszcza różowych, śliczny kolorek. Takich nie miałam. A domowe kwiatki masz zdrowe i ładnie Ci rosną. Mój hibiskus jest całkiem łysyDziewczyny z FO radzą, żeby przeczekać, dać mu szansę. Cóż mi zostało, poczekam. A zdradź jak się nazywa ten domowy, co ma czerwone dziwne takie kwiaty, pierwszy raz widzę
Hibiskus teraz odpoczywa jest prawie łysy i nie kwitnie,ale należy mu się kwitł cały rokiwona0042 pisze:Ale kolorek i różyczek i hibiskusa cudny