Mój mikroskopijny ogródeczek - Ania Kropelka cz.2
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Ania Kropelka
- Ania Kropelka
Dzięki Marcin za komplement, ale daleko mi do ideału, cały czas wydaje mi się że sadzę wszystko ez ładu i skłądu, jak widzę po innych ogordach, jak wszyscy przymierzają, dobierją barwami itp. Ja po prostu wsadzam tam gdzie mam miejsce, io na "oko" wydaje mi sie że będzie pasować...
tym sposobem będę mieć sporo pracy jesienią przy przesadzaniu
tym sposobem będę mieć sporo pracy jesienią przy przesadzaniu

- Ania Kropelka
- Ania Kropelka
- Ania Kropelka
hi, hi, hi, myśle że Prusznik ma szanse stać sie kolenym hitem naszych ogrodów jak miało miało miejsce np. z Perovskią... ;-)
kolejne fotki z ogrodu w odsłonie późnego lata...
Wianuszek
Lokalizacja przy komposterze najwyraźniej służy tej młodej damie. Sadziłam ją w czerwcu i były to trzy badylki, które troche przesuszyłam, trzymając wykopaną roślinkę w worku przez dwa tygodnie....
byłam pewna że nie przeżyje.... a tu proszę.....
mój poniedziałkowy zakup
KOlejna lilia zakwitła, zostały jeszcze dwie. Tegoroczne i nia pamietam jak będa kwitły
Begonie
A tu będę sie popisywać. To mój pas d przeróbek. Kompletuje włąsnie kolumnowe iglaki na tło. Mam już trochę wysokich bylin. Chcę dokupić wiosną RH i na przód posadzić hosty i żurawki.....na razie kupuję i pasuje w doniczkach

kolejne fotki z ogrodu w odsłonie późnego lata...
Wianuszek

Lokalizacja przy komposterze najwyraźniej służy tej młodej damie. Sadziłam ją w czerwcu i były to trzy badylki, które troche przesuszyłam, trzymając wykopaną roślinkę w worku przez dwa tygodnie....

mój poniedziałkowy zakup

KOlejna lilia zakwitła, zostały jeszcze dwie. Tegoroczne i nia pamietam jak będa kwitły

Begonie

A tu będę sie popisywać. To mój pas d przeróbek. Kompletuje włąsnie kolumnowe iglaki na tło. Mam już trochę wysokich bylin. Chcę dokupić wiosną RH i na przód posadzić hosty i żurawki.....na razie kupuję i pasuje w doniczkach