Ogród-hal1959 cz.4
- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie będzie tak źle.Dzięki Ci Haluś za chwilę rozmowy.Jestem w pracy i z rana tak dla relaksu zaglądnęłam do Ciebie aby naładować akumulatory /często tak robię chociaż się nie odzywam/.
U nas zapowiada się upalny dzień,mówią w radio,że ma być 35.Trudno będzie wytrzymać w biurze a i serducho moje przy takiej temperaturze bardzo cierpi.Najwyżej wcześniej pojadę do domku.
Milutkiego dnia
U nas zapowiada się upalny dzień,mówią w radio,że ma być 35.Trudno będzie wytrzymać w biurze a i serducho moje przy takiej temperaturze bardzo cierpi.Najwyżej wcześniej pojadę do domku.
Milutkiego dnia
- Tulipan998

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj Halinko
, daaawno mnie u Ciebie nie było
.
Miałem popsuty komputer.. i się wczasowałem..
Ja chyba nieopuszczę Twojego wątku
. Zdjęcia mnie na kolana powaliły
. Piękności , piekności , piekności i co tu dużo pisać....
. Excelsa....
.
Gdzieś mi się o uszy obiło raz , że masz duzo roślinek skalniakowych i nie masz co robić z nimi...
. Znalazła by sie ciupinka i dla mnie ?
Pozdrawiam serdecznie
Miałem popsuty komputer.. i się wczasowałem..
Ja chyba nieopuszczę Twojego wątku
Gdzieś mi się o uszy obiło raz , że masz duzo roślinek skalniakowych i nie masz co robić z nimi...
Pozdrawiam serdecznie
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Arturku dzięki ,że mnie odwiedziłeś,ja też mam zaległości ogromne z odwiedzinami,ale nie da rady nadrobić wszystkiego,może powolutku...,u Ciebie po cichutku bywam
.Co do skalniakowych to nie ma sprawy,jeśli Cię interesują te co mam.Dogadamy się co do nich po niedzieli,dzisiaj wyjeżdżam na 2 dni .W poniedziałek będę już w domu.
Basieńko ciesze się z tych kaskad
Mariolu Excelsa jest naprawdę cudna,jeśli nie ma mączniaka,bardzo obficie kwitnie co roku ,w realu wygląda super,na zdjęciu nie można tak z bliska ująć całości,a szkoda
Kilka fotek przed wyjazdem,nie wiem co zastanę po powrocie
Mieczyki zaczynają po woli kwitnąć

Róże sobie kwitną

Basieńko ciesze się z tych kaskad
Mariolu Excelsa jest naprawdę cudna,jeśli nie ma mączniaka,bardzo obficie kwitnie co roku ,w realu wygląda super,na zdjęciu nie można tak z bliska ująć całości,a szkoda
Kilka fotek przed wyjazdem,nie wiem co zastanę po powrocie
Mieczyki zaczynają po woli kwitnąć

Róże sobie kwitną