Moje kochane doniczkowce
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Mama Aguni
- 1000p

- Od: 31 mar 2009, o 11:48
- esti42
- 1000p

- Od: 21 sty 2009, o 14:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiu jak można do ciebie nie zaglądać jak ty takie cuda wstawiasz
aż ślinka cieknie ;:8
Dojrzałam u ciebie - jakbyś tak wstawiła zdjęcie zrobione trochę bliżej to bym była bardzo wdzięczna bo wczoraj byłam u cioci i coś podobnego miała na tarasie no i wiadomi gwiznełam szczepki razy 2
Dojrzałam u ciebie - jakbyś tak wstawiła zdjęcie zrobione trochę bliżej to bym była bardzo wdzięczna bo wczoraj byłam u cioci i coś podobnego miała na tarasie no i wiadomi gwiznełam szczepki razy 2
JESTEM JAK MOTYLEK , KIEDY ZNIKNĘ NIKT TEGO NIE ZAUWAŻY
Pozdrowionka ASIA
Pozdrowionka ASIA
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Zgredo
- -Moderator Forum-.

- Od: 1 maja 2008, o 15:42
A tam - umiar - umiar to trzeba znać przy soleniu zupy a nie kupowaniu kwiatków :P Kompozycja jest super - w ogóle bardzo podobają mi się takie kompozycje i nie mogę doczekać się warunków do ich tworzenia (czytaj: przestrzeni podkwiatowej).
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- Haim

- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Madziu, wyobraź sobie, że teraz w wakacje chciałam się wybrać na kurs florystyki i po urlopie wychowawczym chciałam zmienić pracę i iść do kwiaciarni.
Mój mąż wybił mi to z głowy, gdyż nie dość, że pracowałabym 7 dni w tygodniu i w święta, to jeszcze pieniędzy z tego dużych nie ma
A dla mojego synusia przecież tez muszę mieć czas, bo to mój najukochańszy i najsłodszy kwiatuszek 8) 8) 8)
A Sundavillę kupiłam wiosną w biedronce i dosyć ładnie się odwdzięcza
Mój mąż wybił mi to z głowy, gdyż nie dość, że pracowałabym 7 dni w tygodniu i w święta, to jeszcze pieniędzy z tego dużych nie ma
A dla mojego synusia przecież tez muszę mieć czas, bo to mój najukochańszy i najsłodszy kwiatuszek 8) 8) 8)
A Sundavillę kupiłam wiosną w biedronce i dosyć ładnie się odwdzięcza
- Mama Aguni
- 1000p

- Od: 31 mar 2009, o 11:48
- Haim

- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Kurs juŻ mam wybrany niestety inny, AutoCAD się nazywa.
Dzięki niemu będę mogła robić projekty instalacji elektrycznych dla mojego męża firmy między innymi.
Nie jestem do końca przekonana, wolałabym, coś w stylu dekoracji wnętrz, ogólnie coś bardziej twórczego (moja natura muzyka się odzywa
), no ale zobaczymy, jestem dobrych myśli ;)
Dzięki niemu będę mogła robić projekty instalacji elektrycznych dla mojego męża firmy między innymi.
Nie jestem do końca przekonana, wolałabym, coś w stylu dekoracji wnętrz, ogólnie coś bardziej twórczego (moja natura muzyka się odzywa

że ani się obejrzysz i mamusi nie będzie potrzebował tak bardzo tylko troszeczkę (tak na telefon)
(wiem co mówię