Dziś widziałam go w ogrodniczym (taka sama wielkość). Wiedziałam, że są drogie, ale nie pamietałam dokładnie ceny. A tutaj musiałabym zapłacić 3 razy więcej!!!!

Witaj Dianadianek pisze:hej hej dominikams
wreszcie do ciebie dotarłam ^^
ten twój karłowy cyprysik wygląda na japońskiego 'Nana Gracilis'
bardzo wdzięczna karłowa roślinka, tylko pilnuj by miał wilgotno i nie stał w ostrym, pełnym słońcu - nie cierpi suszy i palącego słońca
udanego szczepienia gratulujęjak na pierwszy raz to całkiem całkiem
Monia, chętnie bym sie wzięła, naprawdę, tylko nie wiem, skąd wziąć podkładkivertigo pisze:Dominiko, sama potrafisz szczepić![]()
Jestem w szoku
![]()
No to niedługo za róże się weźmiesz
Tak tak, o zabezpieczaniu pamiętam, chodziło mi raczej o to, jak on sobie poradzi. No ale przynajmniej jakiś czas może posiedzieć, przesadzę go tylko do większej donicy.dianek pisze:cyprysika można trzymać w donicy
tylko na zimę musisz go albo wkopać w ziemię albo dobrze zabezpieczyć donicę przed mrozem
mam, owszem - jako podkładkę użyj dzikiej różydominikams pisze:Monia, chętnie bym sie wzięła, naprawdę, tylko nie wiem, skąd wziąć podkładkivertigo pisze:Dominiko, sama potrafisz szczepić![]()
Jestem w szoku
![]()
No to niedługo za róże się weźmiesz
Masz jakiś pomysł? Oprócz róż niskich, marzą mi się odmiany pienne, a ponieważ w sklepach jest ograniczony ich wybór, pozostaje tylko własna produkcja