Zapraszam do ogródka Daisy, cz. 2
Ewciu.....ten kwiatuszek biały to ...śniedek /ornithogalum saundersiae/
....śliczny jest... 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Dziękuję Basiu za rozpoznanie
Tak myślałam, że to śniedek, ale znam mniejsze odmiany i myślałam, że to niemożliwe, że to też to 
Oj Ewciu, żebyś Ty wiedziała jaką ja mam listę chciejstw
W Opolu wreszcie świeci słońce, ale jest dosyć zimno, cóż nie ma co narzekać, świat jest od razu piękniejszy
Niestety jestem w pracy, więc na słoneczko spoglądam przez okno, jutro jednak cały dzień w ogrodzie! Mam tyle planów i pracy, że pewnie się nie wyrobię, ale perspektywa dnia na powietrzu już poprawiła mi humor!
Dobrego humoru i duuuuużżżoooooo słoneczka w weekend Wam życzę

Oj Ewciu, żebyś Ty wiedziała jaką ja mam listę chciejstw

W Opolu wreszcie świeci słońce, ale jest dosyć zimno, cóż nie ma co narzekać, świat jest od razu piękniejszy

Niestety jestem w pracy, więc na słoneczko spoglądam przez okno, jutro jednak cały dzień w ogrodzie! Mam tyle planów i pracy, że pewnie się nie wyrobię, ale perspektywa dnia na powietrzu już poprawiła mi humor!
Dobrego humoru i duuuuużżżoooooo słoneczka w weekend Wam życzę

-
- 1000p
- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
I nawzajem EwuśDaisy pisze:Dobrego humoru i duuuuużżżoooooo słoneczka w weekend Wam życzę

Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewo Twój taras jak zawsze piękny. Róże śliczne. Ja strasznie się spracowałam w ciągu tych 2 dni i nieco sztywna pojechałam dsiś popołudni do OBI. Są róże. Widziałam angielki Fishermen Friend, Twoje Warwick Castle, Grahama wszystkie po 6.95 albo 7.95 zł. Pnace z tych znanych były Parade i Symapthie. Niestety Acropolis nie było ani Boniki za którą również się uganiam. Pytałam czy spodziewają się acropolis ale powiedzili mi, że nie, przynajmniej nie w tym tygodniu. Zawiedziona i jeszcze bardziej obolała wróciłam do domu i pocieszam się ogladając ogródki na Forum.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Piruette, powienien miec sn, czyli PP. Kierzkowie, o ile dobrze pamiętam,
bo Oni mają licencję Poulsena.
Poszukaj Izuś, w temacie "Róże".
O, mam:
http://www.kierzek.pl/
Hmmmm
Abram, coś mi strasznie przypomina Abrahama Darby ....
bo Oni mają licencję Poulsena.
Poszukaj Izuś, w temacie "Róże".
O, mam:
http://www.kierzek.pl/
Hmmmm

Abram, coś mi strasznie przypomina Abrahama Darby ....
- mora1
- Od: 31 mar 2006, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Ewo, znowu jestem w Twoich ogrodzie, przyszłam jak zwykle pooglądać róże, szukam właśnie Pirouette, znalazłam ją u Ciebie przy ławeczce i .... zakochałam sie w niej. Nie, nie sama wymyśliłam tą różę, Hania mi ją podpowiedziała, Później poszperałam na forum i znalazłam w Twoim ogrodzie, piękna kompozycja przy ławeczkach. Jak wychodzę z Twojego ogrodu to mam całą nową listę chciejstw 

Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa