Kolorowy ogród Geni - cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

jollla500 pisze:Gieniu pięknie wygląda Twoje oczko a co dopiero jak rozrosną się roślinki ;:109

Gieniu jak się domyślam przesyłka nie doszła, szkoda ;:110 w końcu są to roślinki i człowiek chciałby aby dotarły jak najszybciej. Ale skoro wysyła się priorytetem to chyba powinny dojąć na drugi dzień :?
Jolu jutro na pewno będzie tylko się nie denerwuj.Skalniak już ładny teraz tylko trzeba coś włożyć do oczka.
Genia
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Geniu. Dawno mnie u ciebie nie było a tu tyle kwitnących pięknych kwiatków. Ogródeczek uporządkowany na cacy, a i oczko super zrobione. Ile to znaczy mieć działeczkę na miejscu. Niestety ja muszę dojeżdżać więc tak na bieżąco z wszystkim nie nadążam. Teraz jeszcze te święta........ Pozdrawiam. ;:79
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

no no to oczko na prawdę ciekawie wyszło :) a jakie planujesz do niego roślinki?
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witaj Geniu :D

Hahaha ;:190 , Genia po ciemku lata po ogrodzie , żeby cyknąć nowe fotki :lol: :wink: .

Pięknie i coraz bardziej kolorowo :D , ja patrzyłem za tymi pierwiosnkami na rynku ( u nas mówią na nie marcówki ) ale nie było , może będą za tydzień , to mi babcia kupi , albo będa sprzedawać jak przekwitną . Bo dużo bylin sprzedają u nas kopanych , korzenie owinięte w gazetę i do worka... :lol: .

Hiacynty zapewne rozsiewają zapierający dech w piersiach zapach :D , moje jeszcze nie mają dużych pąków... , ale narcyzy lada chwila powinny się pierwsze otworzyć , a u Ciebie już królują :) .

Oczko wodne super , a ciemiernik przepiękny :shock: , chyba najlepszą fotkę Zrobiłaś :D :P :) .

Zostawiam kwiatka.. , co prawda to tylko bratek :oops: :lol: :
Obrazek
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Zeniu masz racje działka na miejscu to wygoda ja dawniej też musiałam dojeżdżać na działkę ale jakoś sobie dawałam rade ,choć nie łatwo było .

Alu witaj ,przede wszystkim chciałabym lilie wodna ktoś mi nawet obiecał ale muszę troszkę poczekać no i jakieś roślinki obiecał piterek ,teraz tylko czekać cierpliwie
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Artur ja swoje pierwsze pierwiosnki kupowałam na targowisko w gazerach jak pisałeś i byłam z nich zadowolona wiele tak kwiatów kupowałam .
Nie śmiej się ze mnie że biegam po ogrodzie i cykam fotki bo Ty też będziesz tak biegał.
A bratek jest piękny
Awatar użytkownika
Grzesiu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 13:31

Post »

Witaj Geniu....chciałem Cię powitać wieczornie i powiedzieć że jestem każdego dnia u Ciebie
I nie tylko....ale już nie mam sił pisać i siedzieć....zaraz spać idę :wink:
Piękna sasanka....też taką mam
I forsycja mi kwitnie....i tulipany, narcyzy......i już jest pięknie...
byłem 10 minut na działce po drodze z pracy...... :cry:
Dobranoc......
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

GENIU ,same śliczności pokazujesz .
Sasanka bajeczna ,taka ciemno bordowa .Moja jest chyba troszkę jaśniejsza . :wink:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Grzesiu wiem ,wiem że jesteś u mnie co dzień ,ale po tylu godzinach pracy to już nie ma się siły na pisanie ja też tak przez jakiś czas miałam dziś mimo że sporo byłam w ogrodzie i w domu pełne ręce roboty to jakoś mogę się skupić na pisaniu.
Ciesze się że w Twoim ogrodzie też kolorowo.

Witaj Jolu ta sasanka jest ciemno fioletowa bordowa jeszcze mi nie zakwitła.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Sasanki masz śliczne - ja od niedawna jestem ich fanką, zakupiłam 3 małe sztuki i czekać muszę aż się kępy rozrosną, mam 2 fioletowe i 1 białą musze czerwoa dokupić.
Oczko wygląda ciekawie - niech no tylko zazieleni się dookoła... a wlasnie co zrobilaś w sprawie żaby?
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Edyto,żabka chyba maiła jakieś złe przeczucie bo dziś już jej nie było, sama uciekła.
A sasanki są na prawdę ciekawe.
Genia
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Witaj Geniu :!: Z tym zaznaczaniem patyczkami wolnym przestrzeni to bardzo dobry pomysł. Ja z kolei wkładam patyczki z nazwami, ale jak kępy będą większe - to nie wystarczy.
Fioletowa sasanka super! I masz piękne pierwiosnki ząbkowane :!: Bardzo kolorowo u Ciebie.[/b]
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

e-genia pisze:Witaj Artur ja swoje pierwsze pierwiosnki kupowałam na targowisko w gazerach jak pisałeś i byłam z nich zadowolona wiele tak kwiatów kupowałam .
Nie śmiej się ze mnie że biegam po ogrodzie i cykam fotki bo Ty też będziesz tak biegał.
A bratek jest piękny
Aha , u nas też tak dużo sprzedają :wink: .
Nie no ok :wink: , widze kolejne fotki :D , śliczne sasanki :) . Moja sąsiadka siała i zakwitły po 2 latach... :wink: , znaczy sie pączki mają takie jak u Ciebie .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jacek P.... pisze:Witaj Geniu :!: Z tym zaznaczaniem patyczkami wolnym przestrzeni to bardzo dobry pomysł. Ja z kolei wkładam patyczki z nazwami, ale jak kępy będą większe - to nie wystarczy.
Fioletowa sasanka super! I masz piękne pierwiosnki ząbkowane :!: Bardzo kolorowo u Ciebie.[/b]
Witaj Jacku gdybym tak nie robiła to połowę z powrotem bym wykopała i tak jak moja sąsiadka mów wsadziłam ale chyba coś wykopałam .Te pierwiosnki ząbkowane mnie bardzo cieszą bo pięknie przezimowały .A czasami muszę kupować wiosną drugi raz .
Genia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”