Ogród Andzi
Agniesiuskuterkiem to mogę ale rowerem po ostatnich plewieniach nie dam rady. Napisz na pw. gdzie bo na razie nie wiem?
Danusiuliliowiec nazywa się-Strawberry Candy kwitnie u mnie pierwszy raz kolorek ma śliczny. Wyobrażam sobie jak będzie wyglądał za kilka lat. Mam jeszcze jeden El Desperado na razie nie ma pączków ale kolorek na opakowaniu też jest ładny.
Danusiuliliowiec nazywa się-Strawberry Candy kwitnie u mnie pierwszy raz kolorek ma śliczny. Wyobrażam sobie jak będzie wyglądał za kilka lat. Mam jeszcze jeden El Desperado na razie nie ma pączków ale kolorek na opakowaniu też jest ładny.
Wzięłam się za przerabianie rabatek. Opryskałam część trawnika przeniosę niektóre byliny bo mają za mało miejsca. Po za tym dobrze im zrobi zmiana bo na starym rosły kilka lat. Przedstawiam też obecnie kwitnące byliny i nowe iglaki mają śliczne przyrosty. Uzbierało się tego sporo więc pokażę wszystko. Pewnie troszkę przesadzę ale jest tak kolorowo że nie mogę się oprzeć. Miłego oglądania.

-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cudnie i kolorowo.
Czerwona lilija cudna.
Fajnie kwitnie żółty powojnik, a jeszcze fajniejsze sa te czupiradełka po kwiatach
Czerwona lilija cudna.
Fajnie kwitnie żółty powojnik, a jeszcze fajniejsze sa te czupiradełka po kwiatach

Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
Dawno nie byłam u Ciebie a tu tyle pięknych kompozycji kwiatowych.Ladnie zestawione kolorystycznie,przyciągają oko.Liliowiec zachwycający.Jestem ciekawa jaki kolor będzie tego drugiego.Pozdrawiam serdecznie 

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka