Działka na Kaszubach - amba 19 cz.2
Witam Cię gorąco kilka razy spacerowałam u Ciebie i się nie wpisałam. Działeczka super. Bardzo mi się, podoba u Ciebie. Bratki są naprawdę urocze, śliczne kolorki. Wrócę jeszcze do Ciebie, bo teraz muszę kończyc.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ciesz ę się że podobają się wam moje bratki 
Tereniu Susza straszliwa, na takiej lekkiej i przepuszczalnej glebie to po prostu tragedia. Niewiele daje podlewanie gdy powietrze takie suche> Bratki kupiłam w sobotę w Lubaniu. Lubię takie kolory
Grazka_j Miło Cię widzieć - wpadaj jak najczęściej
Księgowa Grażynko do zobaczenia, tym bardziej, że zapomniałam obejrzeć tę puszkę po środku do malowania drewna. W długi weekend chyba będę malowała bramę

A oto moje tulipany z zeszłorocznych zakupów w Auchan

Tereniu Susza straszliwa, na takiej lekkiej i przepuszczalnej glebie to po prostu tragedia. Niewiele daje podlewanie gdy powietrze takie suche> Bratki kupiłam w sobotę w Lubaniu. Lubię takie kolory
Grazka_j Miło Cię widzieć - wpadaj jak najczęściej
Księgowa Grażynko do zobaczenia, tym bardziej, że zapomniałam obejrzeć tę puszkę po środku do malowania drewna. W długi weekend chyba będę malowała bramę
A oto moje tulipany z zeszłorocznych zakupów w Auchan

- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O qrczę! Chyba nici z mojego wypadu na ten Festiwal Tulipanowy. Chociaż może uda mi się zajrzeć tam po drodze, bo 2 maja jedziemy do Gdańska.
Marysiu te tulipany z Auchan są świetne. Szczególnie te na ostatniej fotce mi się podobają. Gdybyś widziała w tym roku takie cebulki to ja bardzo chętnie...albo za jakiś czas gdybyś miała przybyszowych w nadmiarze - proszę pamiętaj o mnie.
Bratki też uwielbiam. Te Twoje mają fajny kolorek!
Specjalne pozdrowienia dla Grażynki-księgowej!
Marysiu te tulipany z Auchan są świetne. Szczególnie te na ostatniej fotce mi się podobają. Gdybyś widziała w tym roku takie cebulki to ja bardzo chętnie...albo za jakiś czas gdybyś miała przybyszowych w nadmiarze - proszę pamiętaj o mnie.
Bratki też uwielbiam. Te Twoje mają fajny kolorek!
Specjalne pozdrowienia dla Grażynki-księgowej!
Witaj ambo - takie niespodzianki po zakupach cebulek są fajne 
sama kupiłam cebulki mieczyków różne i specjalnie nie zaznaczyłam jakie są ktore - jak wyrosna to będą mnie zaskakiwać kolorami
co do kobei to ja sama wychodowałam - takie balkonowe eksperymenty ;-)
Wszystko fajnie tylko to za dużo zabawy i w tym roku z balkonowych eksperymentów zrezygnowałam - z wiadomych względów...
Niech Ci wszystko pięknie rośnie trzymam kciuki - bedę tu do Ciebie od czasu do czasu wpadać popatrzeć, bo u mnie to za bardzo nie ma na co jeszcze - pozdrawiam
sama kupiłam cebulki mieczyków różne i specjalnie nie zaznaczyłam jakie są ktore - jak wyrosna to będą mnie zaskakiwać kolorami
co do kobei to ja sama wychodowałam - takie balkonowe eksperymenty ;-)
Wszystko fajnie tylko to za dużo zabawy i w tym roku z balkonowych eksperymentów zrezygnowałam - z wiadomych względów...
Niech Ci wszystko pięknie rośnie trzymam kciuki - bedę tu do Ciebie od czasu do czasu wpadać popatrzeć, bo u mnie to za bardzo nie ma na co jeszcze - pozdrawiam
Pozdrawiam Sabina
Działka na Żuławach
Działka na Żuławach
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.