Ogródeczek:) - marivsz
piękne te Twoje kwitnące jukki, rewelacyjnie wyglądają na jednej rabacie - chyba ściągnę pomysł od Ciebie i dosadzę ze dwie sztuki do mojej jedynaczki... Czy trawa pampasowa już kiedyś Ci zakwitła i jak długo ją masz? Moja rośnie w ziemi od wczesnej wiosny, cieszę się, że się przyjęła ale raczej w tym roku nie zakwitnie... 
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięki za odwiedzinki;) 1 dzień mnie nie było a taki odzew
gohna pampasy mam 2 rok, także w tamtym roku jeszcze nie kwitły bo były małe, przezimowały w gruncie nawet dobrze;)
krzysiek86 oj cudo cudo;))) a moja to różnie, troszkę ją przypaliło ostatnio...;(
evluk Dzięki, ale to hobby pasuje do ogrodu;)
Sylwek
no wiesz promocje trwają zazwyczaj dłużej:PPPP ale fakt taki towar może się szybko rozejść:DDD
gohna pampasy mam 2 rok, także w tamtym roku jeszcze nie kwitły bo były małe, przezimowały w gruncie nawet dobrze;)
krzysiek86 oj cudo cudo;))) a moja to różnie, troszkę ją przypaliło ostatnio...;(
evluk Dzięki, ale to hobby pasuje do ogrodu;)
Sylwek
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- krzysiek86

- Kontakt:
-
marivsz
- 1000p

krzysiek86 oj bardzo, zastanawiałem się nawet czy to nie jakaś zaraza;/ na liściach robią się czerwone kropki i jest ich coraz więcej, wielkościowo to nie jest dużo (to młody krzak 2 letni) zrobie foty to wstawie.
Diana;) oczywiście zaglądne jak to z Marcinem pracujesz;DDDD
Diana;) oczywiście zaglądne jak to z Marcinem pracujesz;DDDD
ogródeczek
storczyki
storczyki
- krzysiek86

- Kontakt:
-
marivsz
- 1000p

Krzysiek już dodałem w chorobach.
Jacek a kompozycja to niespodzianka:D ale niestety w tym roku nie da rady
Oj roślinka bardzo fajna ja mam jako tarasowe,ale podobno da radę przezimować w gruncie, dobrze zabezpieczona.
Kilka nowych fot;)
Krzewuszka powtarza kwitnienie i magnolia
Oj moja sosenka na męczarniach

I początki wrzosów
Oj gruszki w tym roku obrodziły, ciotki się cieszą

Jacek a kompozycja to niespodzianka:D ale niestety w tym roku nie da rady
Oj roślinka bardzo fajna ja mam jako tarasowe,ale podobno da radę przezimować w gruncie, dobrze zabezpieczona.
Kilka nowych fot;)
Krzewuszka powtarza kwitnienie i magnolia
Oj moja sosenka na męczarniach

I początki wrzosów
Oj gruszki w tym roku obrodziły, ciotki się cieszą

ogródeczek
storczyki
storczyki
Witaj Mariuszu, dobrze, że mi się przypomniałeś bo gdzieś zawieruszyłam Twój wątek
Niezmiennie czarujesz różnorodnością iglaczków, których Ci straaasznie zazdroszczę
Widzę, że i do kwitnących się przekonujesz :P
Papużki są super!!! Jakie jeszcze hobby trzymasz w zanadrzu?
Ps. Z ciekawości odszukałam Twoje pytanie w "Diagnostyce ...", ponieważ ja też mam gunnerę. Nie zaciekawie to wygląda
Niezmiennie czarujesz różnorodnością iglaczków, których Ci straaasznie zazdroszczę
Papużki są super!!! Jakie jeszcze hobby trzymasz w zanadrzu?
Ps. Z ciekawości odszukałam Twoje pytanie w "Diagnostyce ...", ponieważ ja też mam gunnerę. Nie zaciekawie to wygląda
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród