Działka Zeni
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj ZENIU!ja już jestem zdrowa, no może nie zupełnie ale jest już wszystko w porządku
może kawusi się napijemy
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- Zenia

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie...Asiu, Marysiu, Jolu, Zosiu, Danusiu, Geniu, Marpa.
Tyle u mnie gości a ja nie dostaję powiadomień...już bym tu była dawno.
Wczoraj byłam na działce...pojechałam specjalnie obejrzeć ciemiernika. To moje oczko w głowie, a zarazem utrapienie...czemu się nie chce wysiać. Chciała bym więcej krzaczków niż jeden. Ale nadzieja jest u Danusi i Geni.
Marpa...muszę poszukać tego wątku o babciach...koniecznie.
Zosiu...cieszę się że już jesteś zdrowa.
Danusiu....Chyba cię ozłocę za te czerwone i różowe. Ciemierniki u mnie pierwsze na liście chciejstw.
Geniu...ciesz się że ci się białe tak wysiewają . Mój albo uparciuch, albo samiec, już sama nie wiem. Wielką radość byś mi sprawiła tymi siewkami.

Tyle u mnie gości a ja nie dostaję powiadomień...już bym tu była dawno.
Wczoraj byłam na działce...pojechałam specjalnie obejrzeć ciemiernika. To moje oczko w głowie, a zarazem utrapienie...czemu się nie chce wysiać. Chciała bym więcej krzaczków niż jeden. Ale nadzieja jest u Danusi i Geni.
Marpa...muszę poszukać tego wątku o babciach...koniecznie.
Zosiu...cieszę się że już jesteś zdrowa.
Danusiu....Chyba cię ozłocę za te czerwone i różowe. Ciemierniki u mnie pierwsze na liście chciejstw.
Geniu...ciesz się że ci się białe tak wysiewają . Mój albo uparciuch, albo samiec, już sama nie wiem. Wielką radość byś mi sprawiła tymi siewkami.

- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zeniu, przepięknie zakwitł Ci ciemiernik, rozumiem Twoją miłość do nich , bo ja też się w nich zakochałam będąc tu na forum. Wprawdzie ja nie mam jeszcze żadnego, ale kiedy tylko będzie możliwość od razu go nabędę, i to iczywiście kilka kolorków
Widzę również, że masz piękne rozrośnięte rododendrony, już niedługo będą cieszyć nas swoimi pięknymi kwiatami 
- Zenia

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asiu....ja bym chciała wszystkie. To przepiękne kwiatki. Co prawda mój tak się składa że kwitnie całą zimę...sprawdzałam. Zaczął kwitnienie w pażdzierniku a obecnie wygląda jak wyżej. Wolałabym jednak kwitnącego wiosną. Tym co mają przydomowe ogródki...jak najbardziej polecam. Ja bardzo mało oglądam go na żywo, ponieważ nie mam ogródeczka na miejscu. 
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzisiaj tematem dnia są ciemierniki jak zdążyłam się zorientować .A ja dzisiaj byłam na działce i zapomniałam popatrzeć czy mój zeszłoroczny zakwitł ?żałuję bardzo!Kupiłam 3 różne i nawet fajnie się rozrastały ale ja je przesadzałam w jesieni a one tego nie lubią.Wyleciały mi z głowy.
A Twój Zeniu - b. ładny!
pozdrawiam.Maria.
A Twój Zeniu - b. ładny!
pozdrawiam.Maria.