wystarczy   tylko rozejrzeć się wokół siebie ...mnie się nawet udaje!
  wystarczy   tylko rozejrzeć się wokół siebie ...mnie się nawet udaje!  
 DzonaK Asiu u mnie jesień jakby przyśpieszona...Oglądając zdjęcia innych na forach choćby dalie ja już dawno pożegnałam..U mnie pierwszy przymrozek październikowy je załatwił i jednoroczne również...Ale radzę sobie...nie narzekam...

Lucynko co Ty mi tu o zimie prawisz..za wcześnie jak dla mnie
 ... Taki stan jak teraz całkiem  mi odpowiada..może dlatego,że ja  pani jesień jestem..
 ... Taki stan jak teraz całkiem  mi odpowiada..może dlatego,że ja  pani jesień jestem..  Póki jeszcze wszystkie listki  z drzew nie opadły i złociste promyki słońca przez nie prześwitują to dla mnie niech ta jesień trwa jak najdłużej!
 Póki jeszcze wszystkie listki  z drzew nie opadły i złociste promyki słońca przez nie prześwitują to dla mnie niech ta jesień trwa jak najdłużej!stasia_ogrod witaj Stasiu!
 za pozdrowienia i dobre życzenia serdecznie dziękuję i z przyjemnością odwzajemniam! Za uznanie dla fotek z
  za pozdrowienia i dobre życzenia serdecznie dziękuję i z przyjemnością odwzajemniam! Za uznanie dla fotek z   dziękuję!"Jeżeli Ci się podobają moje zdjęcia to mnie cieszy bardzo!
 dziękuję!"Jeżeli Ci się podobają moje zdjęcia to mnie cieszy bardzo!  "Artystów"na forum co i rusz przybywa a ja się za takowego nie uważam. To nadinterpretacja dla moich i   nie tylko, foto poczynań..
     "Artystów"na forum co i rusz przybywa a ja się za takowego nie uważam. To nadinterpretacja dla moich i   nie tylko, foto poczynań.. 
Margo2 Gosiu , dziękuję za uznanie dla mojego skromnego ogródka!

Ja staram się twardo stąpać po ziemi i miewam chwile zwątpienia we własne siły ale tylko miewam...

Ale realistką jestem mimo wszystko...Czas pokaże i wymusi podjęcie właściwych decyzji...
jesiennie w parku miejskim...

No i podziwiam Twoje ranne wstawanie.
  No i podziwiam Twoje ranne wstawanie.  
  Nic  mnie nie goni..takie fanaberie starszej pani...
 Nic  mnie nie goni..takie fanaberie starszej pani... 

Zresztą nie tylko jesień.
  Zresztą nie tylko jesień.  Cały sezon, który trwa w tym roku wyjątkowo długo.
  Cały sezon, który trwa w tym roku wyjątkowo długo.  

Fotki, jak zawsze piękne.
 Fotki, jak zawsze piękne.  

Przymrozek ok.7 rano -5 st. i szron na samochodach
  Przymrozek ok.7 rano -5 st. i szron na samochodach  Wybieram się około południa na działkę ,dokończę jakieś okrywki..Kapturowania nie stosuję ,mam trochę gałęzi z letniego cięcia iglaków i trochę kompostu pod szczególne wrażliwce i finito..
 Wybieram się około południa na działkę ,dokończę jakieś okrywki..Kapturowania nie stosuję ,mam trochę gałęzi z letniego cięcia iglaków i trochę kompostu pod szczególne wrażliwce i finito..

...ubarwię  wątek fotkami...
 ...ubarwię  wątek fotkami...