A z tą zimą,to żartów nie ma.Uwijaj się kobieto,bo u mnie dziś siwo było
Ogród Magdy zwanej Karolcią.
-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiolka polecam osuszacz powietrza - schną jak złoto!tulipanka pisze:I u mnie też siwoI tak jak Jolka, ja wcale nie chcę zimy. Chcę ciepłych słonecznych dni (żeby tynki szybciej schły
)
Magduś u mnie było 6 na plusie, a siwo to tylko jak sąsiad do pieca podrzuci
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja bym też chciała w kominku - ale pan kominkowy zwlekał tak długo, obiecywał... że w końcu pieniądze wydałam na coś innego -a kominek dalej w planach ( może na przyszły rok )
A węgiel - no cóż, do tego czasu mieliśmy ogrzewanie na gaz w moim wiejskim bloku (drogie jak ch....) i jakoś nie wiedzielismy , że takie kłopoty mogą być z zakupem - no bo niby skąd???
Z drugiej strony - w poprzednim mieszkaniu grzali nam na full - chorowaliśmy na gardła, smarkaliśmy po każdym wyjściu .. a teraz nic
Przepalam popołudniami, jak jesteśmy i wystarczy w zupełności - nie jest jeszcze tak zimno - a ja lubię chlodniej niz za ciepło

A węgiel - no cóż, do tego czasu mieliśmy ogrzewanie na gaz w moim wiejskim bloku (drogie jak ch....) i jakoś nie wiedzielismy , że takie kłopoty mogą być z zakupem - no bo niby skąd???
Z drugiej strony - w poprzednim mieszkaniu grzali nam na full - chorowaliśmy na gardła, smarkaliśmy po każdym wyjściu .. a teraz nic
-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ja też chcę słoneczko
co za niesprawiedliwość na tym świecie
no ale może za dwa dni i do mnie dojdzie
a żółtaczki zakaźne fajne
czy ten krwawnik, który mi przysłałaś z różami to żółty będzie?
no ale może za dwa dni i do mnie dojdzie
a żółtaczki zakaźne fajne
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki