Ogród - hal1959 /r.2008/
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P. 
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Agniesiu to są jednoroczne,jak ktoś ma warunki odpowiednie w domu (jasno i chłodno), może mu się uda przechować ,ale raczej myślę,że rzadko kto to robi.Kupuję  wiosną gotowe sadzonki w doniczkach,sadzę do gruntu  do jesieni kwitną,później wyrzucam  .Nasionek nigdy nie zbierałam
 .Nasionek nigdy nie zbierałam   .Planowałam zrobić sadzonki,pierwszy raz zresztą ,ale  niespodziewany mróz zniszczył roślinki
 .Planowałam zrobić sadzonki,pierwszy raz zresztą ,ale  niespodziewany mróz zniszczył roślinki 

.Nasionek nigdy nie zbierałam
 .Nasionek nigdy nie zbierałam   .Planowałam zrobić sadzonki,pierwszy raz zresztą ,ale  niespodziewany mróz zniszczył roślinki
 .Planowałam zrobić sadzonki,pierwszy raz zresztą ,ale  niespodziewany mróz zniszczył roślinki 
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P. 
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Z kieszenią może być gorzej  ,bo takich stokrotek jest tyle kolorów
 ,bo takich stokrotek jest tyle kolorów  Agniesiu nie martw się tym,że mało wiesz,ja byłam może bardziej zielona,ale tu na forum dużo sie dowiadujemy i nikt nas nie wyśmieje za brak wiedzy i to jest fajne
 Agniesiu nie martw się tym,że mało wiesz,ja byłam może bardziej zielona,ale tu na forum dużo sie dowiadujemy i nikt nas nie wyśmieje za brak wiedzy i to jest fajne  .Tutaj można zadawać nawet głupie pytania,ale mądrą odpowiedź otrzymasz
 .Tutaj można zadawać nawet głupie pytania,ale mądrą odpowiedź otrzymasz 

,bo takich stokrotek jest tyle kolorów
 ,bo takich stokrotek jest tyle kolorów  Agniesiu nie martw się tym,że mało wiesz,ja byłam może bardziej zielona,ale tu na forum dużo sie dowiadujemy i nikt nas nie wyśmieje za brak wiedzy i to jest fajne
 Agniesiu nie martw się tym,że mało wiesz,ja byłam może bardziej zielona,ale tu na forum dużo sie dowiadujemy i nikt nas nie wyśmieje za brak wiedzy i to jest fajne  .Tutaj można zadawać nawet głupie pytania,ale mądrą odpowiedź otrzymasz
 .Tutaj można zadawać nawet głupie pytania,ale mądrą odpowiedź otrzymasz 
Ale cuda trafiły mi się jeszcze w starym roku!!!  

Halinko, dziękuję za te cudowności 

i ja to wszystko mam

Halinko, dziękuję za te cudowności

i ja to wszystko mam

Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę

.Wiosna przecież można ją rozdzielić. Jak przeżyje zimę i odbije ,postaram się to zrobić i do doniczki sadzonkę posadzić,jak wszystko się uda to będzie Twoja
 .Wiosna przecież można ją rozdzielić. Jak przeżyje zimę i odbije ,postaram się to zrobić i do doniczki sadzonkę posadzić,jak wszystko się uda to będzie Twoja 

?
 ?