Tu już całkiem wiosennie:

. Powoli robi się coraz bardziej wiosennie i kolorowo. Gromada piesków urocza. Pozdrawiam i słoneczka życzę
 . Powoli robi się coraz bardziej wiosennie i kolorowo. Gromada piesków urocza. Pozdrawiam i słoneczka życzę   .
 . 
  Patrzę, róże oooo to coś dla mnie, bo popadłam w chorobę różaną od tamtego roku i kupuje jak wariatka jakaś, nie patrzę czy to jakaś fajna odmiana, tylko na obrazek i na cenę
  Patrzę, róże oooo to coś dla mnie, bo popadłam w chorobę różaną od tamtego roku i kupuje jak wariatka jakaś, nie patrzę czy to jakaś fajna odmiana, tylko na obrazek i na cenę  podoba mi się to dawaj już jest moja i w ten sposób od tamtego roku mam już sztuk parę, a jeszcze 5 moczy nóżki w wiaderku i czekam na ocieplenie, bo dzisiejszy śnieg powalił mnie na kanapę i lenię się na maksa
  podoba mi się to dawaj już jest moja i w ten sposób od tamtego roku mam już sztuk parę, a jeszcze 5 moczy nóżki w wiaderku i czekam na ocieplenie, bo dzisiejszy śnieg powalił mnie na kanapę i lenię się na maksa  a łapeczki swędzą oj swędzą
  a łapeczki swędzą oj swędzą  
  ma takie malutkie bialutkie kwiatuszki, jak sobie przypomnę to napiszę
 ma takie malutkie bialutkie kwiatuszki, jak sobie przypomnę to napiszę  

a do wątku sprzedażowego to ja nie wchodzę, no wybacz mi, że nie wejdę, bo tam widziałam róże
  a do wątku sprzedażowego to ja nie wchodzę, no wybacz mi, że nie wejdę, bo tam widziałam róże