Dziś jeszcze nerwówka maturalna córci. geografia o 9 .... .Mam nadzieje,że Opatrzność z nieba jej pomoże i ciągle będzie z nią
w poniedziałek wylosowała trudny temat z polskiego- poetycka funkcja języka .
Ale dala radę
Anna11-Aniu; iwek-Iwonko; Renata1962 ; Elwi -Eluś; katharos-Kasiu; Ignis05-Krysiu
Witajcie Dzięki .Kwitnienia się zmieniają,Tulipanki odchodzą, ale inne roślinki się szokują do kwitnień.I dobrze.To lubię.I tak staram się ,aby w moim ogrodzie zawsze coś takiego było.

Do9 Fiony już tak przez te 5 lat przyzwyczailiśmy się,że jest po prostu członkiem rodziny, chociaż to tylko kot.Taka nasza mała radość
Dziękuję za wszelkie wsparcie za moją córcię, za modlitwę, za kciuki, za pamięć .Jestem wasz ą dłużniczką :196
Floksami i smagliczka cieszę się dopiero od ubiegłego roku.Kupiłam kwitnące na ryneczku.I już trochę się rozrosły.Nic szczególnego z nimi nie robię.Raz dodałam nawozu i tyle. To fajnie ,ze dobrze rosną;:173
Filemon24-Anitko Tak Fiona ma w sobie jakiś urok. Dagmarka myślała o studiach w Warszawie na Obronę Narodową, albo zarządzanie ..Zobaczymy jeszcze jak to pójdzie .
Ty jesteś jeszcze młoda chyba.Który rocznik ??
Ilonko2715 Witaj!A ja też mam do tyłu dużo rzeczy.

Tulipanków mam sporo.Ale jeszcze planuje dokupić,Pięknie ogród wygląda jak one kwitną.A widzę ,że jeszcze upchnąć się je do do host, i może jeszcze gdzieś.to sporo nawet mogę kupić na jesień.

Ten kawałek trawnika z przodu.Już ma tak zostać!!Trochę przestrzeni. Inaczej też zatyram się na śmieć
Dzięki Bogu, jak na razie Matura Dagmarki dobrze idzie.Oby i dzisiaj tak poszło.Dzięki za wsparcie i wszystko
Fiona to arystokratka , przynajmniej tak sie zachowuje jak dam.
Kielichowca już chciałam wywalić.I przesadzić tam hortensje dębolistną. Zaglądam w sobotę.a on maleńkie listki wypuszcza.I zostaje.Odbija!!Ale nie zakwitnie znowu w tym roku
War Paint - cudna teraz
a to nowe z ubiegłego roku,Powinny w tym roku się trochę rozrosnąć
rainbow's end

Hosta Great Expectations

Hosta - White Feather teraz jasna śliczna, inna niż inne szkoda że potem zielenieje

Paradigm - zaczyna łapać kolory
Taki Kawaler przychodzi do mojej Fiony, ale ta nie da podejść bliżej niż ponad metr i przegania go z działki.Dzielna dziewczyna dba o swoja działkę i o siebie

Zadowolona przegoniła amanta.może sobie dalej siedzie rabacie z żurawkami .Mój kwiatuszek
Nie które żurawki na wiosnę są całkiem inne ŻURAWKA SOLAR POWER ...

Kwitną tierelle

Ann

Dobrego dnia wam życzę