Kolejna wiosna w wiejskim ogrodzie cz. 24

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kolejna wiosna w wiejskim ogrodzie cz. 24

Post »

Marysiu kochana!
Wtrącę się. Nie traćmy wrażliwości! Bo niby dlaczego i dla czego? Dla bylejakości?
Nie ubieramy się byle jak, nie jemy byle jak, nie mieszkamy byle jak, to dlaczego mamy pisać byle jak :?:

Zdrowiejesz - i to się liczy ;:215.
;:196 Jagi
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Elu za moim oknem wiosna radosna ;:3 ale wiem ze ....no dobra nie wywoluje wilka z lasu, niech sobie tam siedzi ;:306

Jagodko ;:196
Uderz w stol ... Jak rano wlaczylam to nowe wypasione cudo i stukam pukam a entkow i atkow nie ma to mialam nic nie pisac, ale wyposzczona jestem. ;:145 Myslalam slownik zalatwi sprawe, a okazuje sie ze trzeba go zainstalowac ;:oj no nie będę na cudzym sprzecie sie szarogesic ;:oj
Niestety duzo bylejakosci w moim zyciu, ale jestem tego swiadoma... tego jeszcze nie zatracilam ;:202
Pozdrawiam i slonce moge Ci poslac ;:306 ;:3
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Dzięki, Dobrodziejko ;:180!
Dziś akurat słońca u mnie po kokardę, ale i Twoje przyjmę z wdzięcznością, bo tego dobra nogdy dosyć ;:224.

Miłego dzionka - Jagi
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Witaj Marysiu ;:196 Co ja czytam - chorujesz ?? Oj kochana bardzo Ci współczuje ;:168
Poleż , odpocznij , antybiotyk wybierz i będzie dobrze ;:108 a wiosnę nie tylko masz za oknem ale i w domu - tyle siewek ;:oj po pikuj i ciesz się nimi .
Kotka masz ślicznego - wygłaskaj go ode mnie .
Pozdrawiam serdecznie i dużo zdrowia życzę ;:167 ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Marysiu,wpadłam zobaczyć czy wszystko w porządku i czy lepiej się czujesz,ale widzę ,ze idzie ku lepszemu ,to się cieszę ,nie mam czasu nawet do siebie przyjść i pisać ,a zaległości mi sie robią ,dzisiaj mnóstwo załatwień i wyjazdów,potem trochę przedogródek ,obiad i muszę popracować w nadwyżkach no i padam ,lada dzień zaczną przyjeżdżać róże,ale została mi jeszcze jedna rabata ,na której jest dużo roślin do przesadzania,może jutro się uda ,bardzo bym chciała, i byłoby to najgorsze za mną,a potem trzeba iść sprzątać ogród,pozdrawiam ,dobrej nocki i dobrego zdrówka ,buziaczki dla Ciebie ;:196
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

Marysiu! ;:196 Pewnie się uśmiejesz, gdy napiszę że byłaś dziś na podium osób, o których pomyślałam po przebudzeniu (pora mojego wstawania czyli 4 z minutami to zasługa moich ukochanych kotków :evil: ).
Mam nadzieję, że dojdziesz szybko do siebie i będziesz mogła robić co lubisz. ;:168
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Marysiu witaj z rana samego ;:196 , no co Ty piszesz o jakiejś bylejakości? Ty z nowoczesnym sprzętem masz kłopot, a ja ze starociem, ciągle mi się wiesza, blokuje, ale jakoś sobie radzę, jak chcę więcej to włączam Adasia komputer, na szczęście ten działa poprawnie, miłego dnia Marysiu :wit
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witam serdecznie w ten piękny słoneczny dzionek ;:4

Jagodo i dzisiaj mogę słoneczkiem się podzielić ;:3
Ziemia lekko przymarznięta, słoneczko świeci, a ptaki wydają dźwięki wydawane jedynie o tej porze roku... jak ja to uwielbiam ;:138
Dobrego dnia Obrazek

Droga Tereniu! Obrazek
Jakaś niemoc mnie ogarnęła, oczywiście że lekarstwa zażywam, bo zależy mi na zdrowiu i pełnej formie ;:215
Niestety słabość nie opuszcza i wczoraj po przepikowaniu pomidorów padłam jak norka ;:222
Kotek wygłaskany (drugi też) :D Dziękuję za dobre słowa i Tobie życzę zdrowia oraz sił do nadrobienia zaległości Obrazek

Martusiu spokojnie podchodź do wszystkiego, bo w nerwach i pośpiechu praca nie idzie Obrazek Jak Cię znam wszystko zdążysz, wiem, wiem przed Tobą najgorszy okres, najwięcej pracy, ale i masz doświadczenie więc organizacja coraz lepsza ;:215 U mnie pomalutku ale coraz lepiej i to mi pomaga wierzyć, że niedługo wyjdę do ogrodu. W międzyczasie zrobi się cieplej ;:173 Karczochy rosną! Życzę spokoju i sił do pracy i mocno całuję ;:196

Renatko jesteś Obrazek to dobrze, bo jak znikasz to zaczynam się martwić :oops: My się przed koteczkami zamykamy chociaż bardzo je kochamy :D to dostają inną część domu do dyspozycji i dzięki temu wysypiamy się ;:19
Ja też mam taką nadzieję, że szybko i w pełnej formie wystartuję do pracy :lol: Melduję, że wszystkie kwiatki wykiełkowały i rosną ;:215

Iwonko piszę o bylejakości raczej w sensie ogólnym, bo przez różne przeciwności nie mogę wokół mieć to co i jakie chciałabym ;:131 ale cieszę się z tego co mam i pcham ten wózek do przodu! Z tym radzeniem ze sprzętem jest różnie :uszy z podstawowymi czynnościami nie mam problemów w bardziej skomplikowanych na szczęście mam w zasięgu ręki kogoś kto zawsze pomoże ;:215

Dobrego dnia życzę wszystkim ;:4
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Oj nosiło Cię wczoraj to dzisiaj odpoczywasz a choróbsko i antybiotyk bardzo człowieka osłabią. Przynajmniej masz te tomaty popikowane a ja dzisiaj sie zabieram a patrząc na parapety zauważyłam no kurcze to trzeba najpierw okna umyć bo światło do sadzonek nie dotrze ;:306 No glancusiem to ja nie jestem o nie- wolę książkę poczytać a po co mam się wysilać jak np. te okna po umyciu za tydzień znowu będą tak samo brudne wszak Rybnik to jedno z miast o największym stężeniu zanieczyszczeń w powietrzu ;:202
A dzisiaj słonecznie u nas to pewnie i u Ciebie a kuruj sie bo jestes już kolejną chorowitką z zaprzyjaznionego ogrodu Beatka-Juni też choruje boroczka-muiałam do niej zadzwonić bo nie pokazywała się na forum.
Obrazek
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu! Ja podczytywałam, ale jak wpiszę coś i mi zniknie to już nie mam siły pisać ponownie.
Roślinki niech grzecznie rosną, a Ty dbaj o siebie ;:196 , bo ze mnie przykładu nie należy brać... ;:223
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Renatko patrząc na listę Twoich clematisów nie mam szans brać z Ciebie przykładu ;:306 ;:306 a tak na serio wiesz jak jest jak się zdrowie załamie czasem chcesz, a trudno wyjść na prostą :(
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu! Ja zdecydowanie pod kilkoma względami nie jestem osobą do naśladowania. ;:131 Tyle, że lubię ludzi, rośliny i zwierzęta. ;:333
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Marysiu Twoja kocia wypisz wymaluj moja Agacia nawet spojrzenie mają takie samo .Mam nadzieję ,ze już trochę lepiej się czujesz zdróweczka Marysiu ;:196 a tomaty już poflancowane :wink:
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Marysiu wyjdziesz na prostą, tylko pogoda się zrobi na prawdę wiosenna, a Ty nabierzesz sił więcej ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Renatko no to parę zalet masz do naśladowania ;:215

Jadziu nasz Monika kocica nie do pomylenia :;230 dziękuję czuję się lepiej i do jutra mam antybiotyk a potem zobaczymy. Tomaty w osobnych przedziałach ;:306

Iwonko jak antybiotyk zadziałał jak trzeba to się rozchodzę ;:65 najważniejsze, żeby wytruł bakterie czy stan zapalny ;:14
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”