Może uda mi się pokazać resztę zdjęć z ostatniej sesji mam nowy aparat i jak się dorywam do niego to robię o kilka ( 70) zdjęć za dużo ale spoko, wszystkich nie umieszczam , najwyżej 69 no to uwaga
tyle na temat róż, są to przeważnie róże okrywowe, niewiele mi okrywają , ale bujnie i długo kwitną --jak widać a dalej astry, marcinki.....
w końcu motylki miały dosyć pozowanie i odleciały no to dalej bez motyli
Karolinko , róże pięknie kwitną, nie szkodzi, że NN. Ważne , że kwiatami cieszą oczy.
Masz astry w ciekawych kolorach, a jakie jeszcze kupiłaś w Wojsławicach ?
A tak w ogóle, to będą jeszcze fotki z Wojsławic ?
będą , będą zdjęcia z Wojsławic--jakby to Kiepski powiedział: jak nie jak tak , no i do 70-tki dobiję , a co ! specjalnie dla Marysi ( Maska) i Ignis( Krysi) , no i oczywiście nie tylko ...
Karolino jestem zachwycona Twoją różaną jabłonią wspaniały pomysł
W ogóle masz masę fajnych ogrodowych pomysłów, piękne oryginalne nasadzenia, wspaniały warzywnik, no i ten cudowny stokrotkowy trawnik. Po prostu pięknie u Ciebie
Piękne było słońce w Wojsławicach, pięknie jeszcze kwitną astry, róże powtarzają, ale wszystko to nic co się dzieje z czerwcu kiedy kwitną różaneczniki. Zimą kiedy nie będzie co oglądać , wyszukam wiosenne pobyty w Wojsławicach i pokażę a teraz zakupy :