Widzę, że wokół studni już masz zaplanowane nasadzenia. Ciekawa jestem ogromnie, za czym ja ukryjesz!
Ogród Kryski - 1 cz. 2007r
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pomysł mam, ale wykonawcy brak. Ja już nie jestem taka hoża dziewucha jak Cappuccino i sama tego nie zrobię. Tu ma być skalniak ze źródełkiem. No ale u mnie od pomysłu do przemysłu długa droga.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- cappuccino
- Przyjaciel Forum

- Od: 25 cze 2007, o 19:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ha ha ha... Dzięki. Jednak to był wesoły dzień i nawet teraz tuż przed pójściem spać wesoły akcent... Dzięki... i dobranoc. A jutro Ci napiszę jak bardzo baaaardzo baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mi się u Ciebie podoba.
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.
( Sigrid Undset)
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.
( Sigrid Undset)
- kryska
- Przyjaciel Forum

- kryska
- Przyjaciel Forum

- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sliczne te dzisiejsze zdjęcia! Tak kolorowo i pięknie u Ciebie, jak w pełni lata. Wszyscy straszą od jakiegoś czasu jesienią, a to dziś już drugi ogród, w którym króluje niepodzielnie lato 
Krysiu, czy Ty podpierasz jakoś szarłat? Tak ładnie wygląda, stoi pionowo. Miałam go kiedys, ale wszystkie rosliny musiałam palikować i dlatego zrezygnowałam.
Krysiu, czy Ty podpierasz jakoś szarłat? Tak ładnie wygląda, stoi pionowo. Miałam go kiedys, ale wszystkie rosliny musiałam palikować i dlatego zrezygnowałam.
- kryska
- Przyjaciel Forum

Szarłat u mnie sam się wysiewa i zawsze jest go trochę za dużo. Jak któryś się przewraca to go po prostu wyrzucam.
A u mnie też czuje sie jesień, chociaż kwiaty jeszcze kwitną pięknie. Najgorzej boje się pierwszych przymrozków, bo mój ogród to taka miejscowa Syberia, wszystko najpóźniej sie rozwija i najwcześniej przymrozek ścina.
A u mnie też czuje sie jesień, chociaż kwiaty jeszcze kwitną pięknie. Najgorzej boje się pierwszych przymrozków, bo mój ogród to taka miejscowa Syberia, wszystko najpóźniej sie rozwija i najwcześniej przymrozek ścina.
- kryska
- Przyjaciel Forum

To trzecie zdjęcie od końca to pęcherznica kalinilistna, dzisiaj przesadzona.
Witam.
Krystyno ta Twoja Ziemia Lubuska to wyjątkowy region wszystko pięknie kwitnie i tak kolorowo,
u mnie coraz częściej pada i coraz mniej bardziej szaro. Radzę sobie jak mogę żeby było trochę kolorów (jak widziałaś).
Myślę, że w przyszłym roku to się zmieni i u mnie też będą królować kwitnące rośliny.
Pozdrawiam, Krzysztof.
Krystyno ta Twoja Ziemia Lubuska to wyjątkowy region wszystko pięknie kwitnie i tak kolorowo,
u mnie coraz częściej pada i coraz mniej bardziej szaro. Radzę sobie jak mogę żeby było trochę kolorów (jak widziałaś).
Myślę, że w przyszłym roku to się zmieni i u mnie też będą królować kwitnące rośliny.
Pozdrawiam, Krzysztof.
- kryska
- Przyjaciel Forum

No, dzisiaj to u mnie było jak w marcu. Trochę słońca, dużo deszczu i gradu a do tego zimno, że nic się robić nie chce. Tylko kwiaty uparły sie i mówią, że to dopiero początek września więc będą nadal kwitły. Trawy skosić nie można bo ciągle mokra. Mam wrażenie, że to co najmie koniec października.
- kryska
- Przyjaciel Forum

Grad był drobny ale padał dosyć długo. Nie miałam jeszcze czasu obejrzeć co się dzieje w ogrodzie.