U mnie zimowo.
Ogród Marty
Re: Ogród Marty
Hej Marto,jesteś teraz bardzo zajęta,ale powoli ogarniesz to wszystko,początki są trochę trudne.Trzymaj się 
U mnie zimowo.
U mnie zimowo.
-
koziorozec
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewciu,nie choruj mi bo martwię się o ciebie ,chciałaś nas wszystkich wyprzedzić z pracą?.wiem na pewno chciałaś być przodownikiem.Życzę zdrówka 
-
koziorozec

Aniu,odczytałam pw cieszę się że wszystko w porządku,troszkę się wszystkim przejmuję bo jestem taka układna i wszystko chciałabym zrobić najlepiej jak umiem,pogoda u nas smętna i ponura,pozdrowienia

Czekam z niecierpliwością na wiosnę
i na nowe fotki do podziwiania
i wzdychania
Pozdrawiam
i na nowe fotki do podziwiania
i wzdychania
Pozdrawiam
Dorota
-
koziorozec

Iwonko,dzięki za wizytę ,w,Małopolsce sypie,ale na pewno potem będzie słońce pozdrawiam-miłego popołudnia 
-
koziorozec

Witaj Madorka ,tak nie można doczekać się wiosny pięknych kwiatów, zapachów,i coś do zjedzenia ,mój wnuk obleciał kiedyś ogród i swoje znajome krzaczki i wrócił nie pocieszony ,że nic nie ma, więc pobiegł do spiżarki po kompocik .przesyłam pozdrowienia

-
koziorozec

Witaj Madorka ,tak nie można doczekać się wiosny pięknych kwiatów, zapachów,i coś do zjedzenia ,mój wnuk obleciał kiedyś ogród i swoje znajome krzaczki i wrócił nie pocieszony ,że nic nie ma, więc pobiegł do spiżarki po kompocik .przesyłam pozdrowienia

- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marto przedreptałam cały ogród
piechotką jest niesamowity, przede wszystkim przestrzeń
i te łany kwiatów, jestem pod ogromnym wrażeniem 
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martuś co tu tak cicho ,co u Ciebie.Ogarnęłaś się już troszkę ?

-
koziorozec

Ewciu,cały wczorajszy dzień nie usiadłam przy laptopie mam w domu remont i górę gruzu, wymieniałam 2okna wczoraj elektryk kuł ściany bo potrzeba zrobić nowe oświetlenie wszystkie meble w jednym pokoju do wyrzucenia bo były tragiczne, zbieractwo z całego życia trzeba było przesegregować nie wiem jak to przetrwam,w poniedziałek przychodzą malarze ,więc mam czas i przyszłam,nadrobić zaległości.Śnieg sypie u nas cięgiem,przydało by się trochę słońca dobrze że na forum są same słoneczka.pozdrowienia 
- Renata1962
- 1000p

- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martuś jakoś trzeba przeżyć remonty ,pomyśl o efekcie końcowym jak będzie pięknie 
-
koziorozec

dzięki Renatko,może i będzie ładnie ten, remont ciągle odkładałam bo przerażała mnie praca z nim związana, ale w końcu zrobiła się dla mnie rudera,już nie chciało się tam być,dobrze że panowie w domu pomagają i wynoszą starocie ,mąż i zięć naprawdę zasługują na pochwałę. u nas wstrętne zimisko,życzę uśmiechu 
- Pacynka
- 500p

- Od: 16 lis 2012, o 19:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Marto, muszę przyznać, ze z niebywałą przyjemnością zwiedziłam Twój ogród! Imponująca ilość roślin. Niełatwo zapanować nad taką powierzchnią, a wszystko zadbane i wypielęgnowane. Podoba mi się, że sadzisz je w dużych grupach, plamami, dzięki temu, mimo ogromnej różnorodności, nie ma wrażenia chaosu. Świetne!
Już wypatrzyłam kilka okazów do kupienia, które mam nadzieje, masz w nadwyżkach ;)
Już wypatrzyłam kilka okazów do kupienia, które mam nadzieje, masz w nadwyżkach ;)
-
koziorozec

Pacynko,cieszę się że zaglądnełaś i się podoba Jeżeli coś się spodoba a nie będzie w spisie w nadwyżkach to po prostu zapytaj o daną roślinę,może będzie w ogrodzie ,żeby jedną odstąpić, na pewno będzie też coś ode mnie,na dobry początek.