Kup sobie czekoladki
Balkonowe Rosarium
- majka411
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Balkonowe Rosarium
Nie , to ten chwilowy dołek
Kup sobie czekoladki
mnie, to pomaga 
Kup sobie czekoladki
- alexia

- Od: 1 lut 2011, o 18:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jako,ze pogoda to teraz temat nr.1.to ja cos dodam. Dostalam kalendarz i na każdy miesiac jest krotka notatka n/t.pogody,zrodlo;kalendarz 100-tu letni.Co prawda nie wiem jakich to regionow dotyczy,ale pare cytatow;".....marzec:zimny i suchy,kwiecien:do polowy miesiaca cieply,pozniej zimno,maj:suchy,nocami przymrozki,czerwiec:cieply,ale deszczowy."
Pozyjemy zobaczymy.
Pozyjemy zobaczymy.
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 96&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- anastazja B
- 1000p

- Od: 3 mar 2013, o 09:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lepiej nie czytać tych ich prognoz bo rzadko się sprawdzają a tylko denerwują ludzi.
Ja się już nauczyłam ,że jak się rano wstaje to trzeba się cieszyć z tego co jest bo inaczej można tylko złapać takie doły że ho ho
Dzisiaj wstaje a tu piękne słońce jakby lato za oknem było.
A że na termometrze -9 st.....no cóż wyjdę na dwór i będę cieszyć się śpiewem ptaków które coraz śmielej śpiewają nawet na tym mrozku.
Trochę ciepłych myśli i razem jakoś tą zimę przegonimy!
Beata
Ja się już nauczyłam ,że jak się rano wstaje to trzeba się cieszyć z tego co jest bo inaczej można tylko złapać takie doły że ho ho
Dzisiaj wstaje a tu piękne słońce jakby lato za oknem było.
A że na termometrze -9 st.....no cóż wyjdę na dwór i będę cieszyć się śpiewem ptaków które coraz śmielej śpiewają nawet na tym mrozku.
Trochę ciepłych myśli i razem jakoś tą zimę przegonimy!
Beata
- alexia

Masz racje,dla nas(ludzi)nie ma zlej pogody tylko nieodpowiednie ciuchy.Ta panika to z troski o nasze roze. 
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 96&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Nieustannie się zachwycam tym fotami, zwłaszcza ta druga - z tymi kremami - cudo 
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
- Allhambra
- 100p

- Od: 17 lip 2012, o 21:54
alexia:)
hej dziewczyny:)
fotka cudo miód na serce:)
kratki przywiezione z Castoramy, mąż tnie kantówki na donice... gruntuje- cały szczęśliwy bo kupił sobie sprzęt do cięcia:) taka mini-krajzówkę. Ze stołem:). On cieszy się ze sprzętu,ja będę miała gdzie posadzić róże.Alexia, u mnie minus 11...a Rumia jest niedaleko Gdańska:)
Wiecie, że ja nigdy nie tęskniłam za wiosną...nie dopadały mnie chandry , smutki z powodu chmur,braku możliwości wyjścia..(mama męża tak ma).a teraz gdy czekam na rośliny- też tak mam.Potworne zagonienie, praca, często chore dzieci.....ja tylko momentami zauważałam zmiany pór roku.Na cieszenie się nimi -dawno nie miałąm czasu..a teraz organizm chyba sam zwalnia obroty.pierwsze były zawsze obowiązki....Zawsze gdy mam urlop, jakiekolwiek wolne dni. mój organizm zaczyna "spać", faczeję , robię się taka jakaś do niczego....potem odżywam.Moja " głowa "jest wiecznie w pracy.
Ale się wygadałam
hej dziewczyny:)
fotka cudo miód na serce:)
kratki przywiezione z Castoramy, mąż tnie kantówki na donice... gruntuje- cały szczęśliwy bo kupił sobie sprzęt do cięcia:) taka mini-krajzówkę. Ze stołem:). On cieszy się ze sprzętu,ja będę miała gdzie posadzić róże.Alexia, u mnie minus 11...a Rumia jest niedaleko Gdańska:)
Wiecie, że ja nigdy nie tęskniłam za wiosną...nie dopadały mnie chandry , smutki z powodu chmur,braku możliwości wyjścia..(mama męża tak ma).a teraz gdy czekam na rośliny- też tak mam.Potworne zagonienie, praca, często chore dzieci.....ja tylko momentami zauważałam zmiany pór roku.Na cieszenie się nimi -dawno nie miałąm czasu..a teraz organizm chyba sam zwalnia obroty.pierwsze były zawsze obowiązki....Zawsze gdy mam urlop, jakiekolwiek wolne dni. mój organizm zaczyna "spać", faczeję , robię się taka jakaś do niczego....potem odżywam.Moja " głowa "jest wiecznie w pracy.
Ale się wygadałam
Sylwia
- alexia

Wiesz,chlopcy (ci duzi tez)musza czasami dostac nowa zabawke
.Jest super,M.majsterkuje,a Ty bedziesz miala super "domki" dla Twoich panien.
Wszyscy czekamy na prawdziwa wiosne

Wszyscy czekamy na prawdziwa wiosne
- Allhambra
- 100p

- Od: 17 lip 2012, o 21:54
alexia, ja współczuje guzowatości i raczka - które pięknotki to dopadło?
Sylwia
- alexia

Guzowatosc - Patio Pink Hit,kupowana w doniczce,przytargalam to badziewie z ziemia.
Rak wglebny - Margaret Merrlin,w zeszlym sezonie b.intensywnie rosla,będę ja obserwowac.
Rak wglebny - Margaret Merrlin,w zeszlym sezonie b.intensywnie rosla,będę ja obserwowac.
- majka411

widzę, że wpadłaś na Forum
Chwalę się
W ten sposób humorek mi się poprawił.
Jaka pogoda u Ciebie i jak sie panny sprawują.
- alexia

Witaj Majko,wlasnie bylam u AniAn i przeczytalam Twoje wpisy i mialam Ci odpisac,ale Ty bylas szybsza.
Ponosze odpowiedzialnosc tylko za Zoche
,inne ktore kupilas nawet nie wiem jak wygladaja(na razie)
Dostalam dzisiaj paczke od Rosenpark Dräger.Pelny szoking,super zapakowane,sadzonki tez wygladaja b.dobrze.Jutro je rozpakuje ,namocze i posadze.A najwiekszy hit,przyslali mi 2 moje upragnione Rosabell,ktore 2 tyg.temu odmowili.Rozmawial z nimi moj M.i im powiedzial,ze musza je "skrecic" bo od tego zalezy szczescie jego zony,no i skecili
.Wyglada tylko,ze rozyczka,ktora ma dorastac do 30 cm ma gigantygzny korzen,znowu musze donicowe roszady robic. 
Ponosze odpowiedzialnosc tylko za Zoche
Dostalam dzisiaj paczke od Rosenpark Dräger.Pelny szoking,super zapakowane,sadzonki tez wygladaja b.dobrze.Jutro je rozpakuje ,namocze i posadze.A najwiekszy hit,przyslali mi 2 moje upragnione Rosabell,ktore 2 tyg.temu odmowili.Rozmawial z nimi moj M.i im powiedzial,ze musza je "skrecic" bo od tego zalezy szczescie jego zony,no i skecili
- majka411

Alexia, twój M, to super facecik. Takie tam powymyślać i proszę znalazły się ślicznotki.
Pozdrów M i ucałuj, może odpuści Ci Mary An ?.. co
Gdybyś nie miała co z nią zrobić, to daj znać coś się wymyśli.
Masz rację Zochy, to Twoja robota, a te inne, to przy okazji. Wiesz jak się cieszę, że je zamawiam.
Pozdrów M i ucałuj, może odpuści Ci Mary An ?.. co
Gdybyś nie miała co z nią zrobić, to daj znać coś się wymyśli.
Masz rację Zochy, to Twoja robota, a te inne, to przy okazji. Wiesz jak się cieszę, że je zamawiam.
Alexia, kobieto zrób zdjęcia
.
Ale masz fajnego M .
Ale masz fajnego M .
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
- alexia

Foty cykne jutro,moj M.czasami potrafi byc "fajnym facetem"
O Mary Ann mozemy pogadac

- majka411

O..... dopisałaś o May An. Za pierwszym razem nie widziałam tego wpisu.
Napiszę jutro na pw
Napiszę jutro na pw