Kasiu jestem ,nie miałam ani czasu ani siły wejść na forum ,w piątek Wera się wyprowadzała to musiałam jej pomóc a w sobote zbierałam ziemniaki bo miałam kilka zamówień także jak ktos chetny to 40 gr za 1 kg ziemnaiaka
Semper rojniki jakies mam ale nazw nie znam wiec tylko zdjecia jak zaraz znajde to wstawie
Przemo i Duczekiosia bardzo dziekuje za pochwałe
a teraz kilka zdjec roślin ze skalniaczka klku nie znam bo to z moich siewek wiec jak ktos pozna to będę wdzięczna
chyba jakaś trawka
ta kwitnie ma różowe drobne kwiatki z mojego siewu
a wiecie co to za roslinka ma pączki ale za diab.. nie wiem co to ?
czytam że wszedzie padało a u nas jak by ksiadz kropidlem pokropił dalej upał
wypuscilam królika do ogrodu żeby sobie pobiegał nie wiem co z nim w zimie zrobie bo nie mam klatki dla niego ma od miniaturki a on zwykły duzy urosnie
boli mnie gardło wypiłam po zbieraniu ziemniakow piwo z sokiem z lodowki no i mam
Z pokazanych roślinek to znam tylko rozchodnik różyczki.
Piękny kapelusz grzybka.
My mamy żółwia.
Wnuczek bawił się z żółwiem na podwórku, wkopał mu dużą miskę, nalał wody, obstawił steropiamem, przyszedł na chwilę do domu, wiatr zwiał steropian i żółw wyszedł.
Ale wnuczek się wystraszył, znaleźliśmy żółwia przy boksie psa, stał i przyglądał się naszej małej Soni.
Czy żółwia mogę wpuścić do oczka?
Marzeno
Wydaje mi się, że na trzecim i czwartym zdjęciu jest kozłówka, na piątym gailardia.
Czy dobrze zrozumiałam, że sama gospodarzysz z dzieciakami ?
Współczuję bólu kręgosłupa serdecznie.
Piękna kępa jednorodnych, ciemnoróżowych lili
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami" Moje linki
Pelagio gospodarze z mężem i dzieciakami (syn 22 i drugi 17 a maluchy 5 i 4 lata oraz corka zameżna ktora z zieciem i wnusiem sie wyprowadziła własnie )
dziekuje za odpowiedz w przyszlym roku pewnie zobaczy sie jak beda wygladały rosliny choc powiem Wam że sporo urosły
ten kwiat w tamtym roku mialam w duzej donicy wsadzony ona została na dworzu przez zime a w tym roku patzre pełno sadzonek wiec ten kwiat jest już mojej hodowli czyli siew mozna zebrać
wspomnienie jasminowca pełnego
Marzenko
To mnie uspokoiłaś
Przepraszam za tak osobiste pytanie, ale pisałaś, że sama tyle robisz, kopiesz ziemniaki itp. poza tym zmyliło mnie trochę o tych sąsiadach kawalerach
Twoja żółta roślinka w donicy to chyba uczep - bidens, potem się zwiesza ?
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami" Moje linki
o kawalerach pisalam bo Marzenka szuka no i prezesowa tez by chciala wiec dziewczyny jak bedzie zabawa to zapraszam kuzyn kawaler juz mowil ze przyjdzie na zabawe