Wiklinowy balkon Lilaska
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wiklinowy balkon Lilaska
Bardzo ładnie, super urządzona sypialnia, chętnie bym w takiej pospała 

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Sypialnia super urządzona
Ja też lubię czasem poprzestawiać mebelki

- masik
- 1000p
- Od: 4 wrz 2012, o 13:44
- Kontakt:
Lilasku a kto śpi "od ściany"?
Ślicznie

Ślicznie

- kwiaciara
- 200p
- Od: 28 wrz 2011, o 00:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lepiej
Z tym,że ja bym osobiście nie chciała spać głową pod oknem, wolała bym mieć ją od szafy xD , ale wtedy nie wyglądało by to efektywnie
A i brawa za fioletową ścianę, ja właśnie maluję pokój dzienny na fioletowo -zielono( taki seledyn)

Z tym,że ja bym osobiście nie chciała spać głową pod oknem, wolała bym mieć ją od szafy xD , ale wtedy nie wyglądało by to efektywnie

A i brawa za fioletową ścianę, ja właśnie maluję pokój dzienny na fioletowo -zielono( taki seledyn)

- Beatrice
- Od: 24 maja 2009, o 21:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Super !!! ja jestem maniaczką przestawiania mebli i za każdym razem uważam, że jest lepiej.............chociaż czasami wracają na stare miejsce...........haha.........i też jest super !!!
Hejo,
dziękuje Wam za miłe słowa względem sypialni, niby taka błahostka a strasznie mi umiliła życie.
Nie było mnie trochę czasu bo zajęłam się zdjęciami, miałam dwie sesje i przez nie zaniedbałam forum, ale już sie poprawiam:
Starzec zakwitł ;)

Moje bonsai, po lewej karmona drobnolistna, która zrzuciła w lecie wszystkie listki, a teraz nagle się zagęściła i kwitnie, po prawej ligustr chiński, ten to dopiero obleciał...

A teraz aeonium arboreum i barbatum, które kupiłam jakiś czas temu na alle:

Niedawno Siostra dala mi szczepki hibiskusa z puszczonymi korzonkami (z wody) i chyba jeden sobie bedzie kwitł ;)

Tymczasem wzięło mnie na decoupage i wczoraj postanowiłam zrobić coś od początku do końca sama. Kupiłam tylko jasna farbę akrylową i lakier akrylowy. Serwetkę znalazłam pomiędzy talerzami, które dostałam od Mamy (ma chyba z 30 lat). Oto wyniki, jeszczxe nie jest to perfekcyjne, ale podoba mi się a wy co sądzicie? ;)

dziękuje Wam za miłe słowa względem sypialni, niby taka błahostka a strasznie mi umiliła życie.
Nie było mnie trochę czasu bo zajęłam się zdjęciami, miałam dwie sesje i przez nie zaniedbałam forum, ale już sie poprawiam:
Starzec zakwitł ;)

Moje bonsai, po lewej karmona drobnolistna, która zrzuciła w lecie wszystkie listki, a teraz nagle się zagęściła i kwitnie, po prawej ligustr chiński, ten to dopiero obleciał...

A teraz aeonium arboreum i barbatum, które kupiłam jakiś czas temu na alle:

Niedawno Siostra dala mi szczepki hibiskusa z puszczonymi korzonkami (z wody) i chyba jeden sobie bedzie kwitł ;)

Tymczasem wzięło mnie na decoupage i wczoraj postanowiłam zrobić coś od początku do końca sama. Kupiłam tylko jasna farbę akrylową i lakier akrylowy. Serwetkę znalazłam pomiędzy talerzami, które dostałam od Mamy (ma chyba z 30 lat). Oto wyniki, jeszczxe nie jest to perfekcyjne, ale podoba mi się a wy co sądzicie? ;)

Pozdrawiam Lila
Mój wiklinowy balkon
Mój wiklinowy balkon
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Starzec wynagrodził Ci to że go uratowałaś
Całkiem fajnie Ci to decoupagenie wyszło

Całkiem fajnie Ci to decoupagenie wyszło

- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Super starzec
widać że zadomowił się na całego
A decoupage nawet fajnie ci wyszło

A decoupage nawet fajnie ci wyszło

- labka1
- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
Wszystko mi się podoba ..kochanie..i Twoje dzieło..i roślinki..piękny Hibiskusik..i starzec cudnie się spisał..nawet nie myślałam,że on zakwita..teraz już wiem

- bananowy_kot
- 200p
- Od: 22 kwie 2012, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak zwykle z przyjemnością oglądam Twoje zdjęcia
Starzec mnie powalił tym kwitnieniem

Starzec mnie powalił tym kwitnieniem

Mój wątek - Zapraszam: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=57077" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam, Ola
Pozdrawiam, Ola
dzięki dziewczyny za odwiedziny (ale mi się rymło) Faktycznie starzec nieźle się popisał, mogę zatem uznać, że przyjął się, w przeciwnym razie chyba by nie kwitł? Z tego co też widzę poprzyjmowały się wszystkie odnóżki, które wsadziłam w celu zagęszczenia góry, a która nieco przegniła. ciekawa jestem jak będzie wyglądał hibiskus, czekam na ten kwiat ;)
A decoupage wciągnęło mnie na dobre, wprawdzie nie przyklejam serwetek tylko maluje farbą i odświeżam/postarzam półeczki na przyprawy. Fajna zabawa ;)
A decoupage wciągnęło mnie na dobre, wprawdzie nie przyklejam serwetek tylko maluje farbą i odświeżam/postarzam półeczki na przyprawy. Fajna zabawa ;)
Pozdrawiam Lila
Mój wiklinowy balkon
Mój wiklinowy balkon
- labka1
- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
Fajnie..dostałaś weny...ja czekam na swoją..najczęściej ujawnia się zimą...nie zapomnij pokazywać tych cacek..
Lilasku..ja czekam na jutro...mam nadzieję na szeroki uśmiech..
Lilasku..ja czekam na jutro...mam nadzieję na szeroki uśmiech..

- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Gratuluje kwiatuszka na starcu... Co za talent ukryty w Tobie tkwi - decoupage - śliczny 

Tak, mnie też się podoba ogromnie. Ślicznie ci wyszło. Pokaż jeszcze te inne rzeczy, o których pisałaś, te półeczki na przyprawy.