Jeszcze będę miała H. Bruynsii (przynajmniej tak ją opisano)

Tak, tak nie jeden tak pisałemerald pisze:Paulinkodziękuję
Matucana jest bardzo oryginalna
![]()
Jeszcze będę miała H. Bruynsii (przynajmniej tak ją opisano)i chyba koniec. Trzeba zostawić odrobinę szaleństwa na przyszły rok
Haha- tak właśnie zrobiłam i napisałam do użytkownika EGZOTYCZNY-OGRODFarel pisze:Ostatnio były na AIIegro u użytkownika EGZOTYCZNY-OGROD po 8zł. Można zawsze wysłać mu zapytanie.
Ja swoją M. madisoniorum v. variegata trafiłem w Obi za 5zł, na ebay czy AIIegro takie chodzą po 50zł
tak, na all koniecznie zaglądaj! mnie się tego roku trafił śliczny egzemplarz za jedyne 5,50.Paula15 pisze:Farel pisze:Ostatnio były na AIIegro
Napisałam do użytkownika z Alle, on odpowiedział i jutro kupię M.madisoniorumonectica pisze:tak, na all koniecznie zaglądaj! mnie się tego roku trafił śliczny egzemplarz za jedyne 5,50.Paula15 pisze:Farel pisze:Ostatnio były na AIIegro
M.madisoniorum oczywiście - jest bezkonkurencyjnie najładniejsza
Lista dość długa i pewnie to przyszłego roku się powiększyemerald pisze:A moje wymarzone roślinki: Pleiospilos nellii, Frithia pulchra, Escobaria minima, Mammillaria herrera, Mammillaria pectinifera, Frailea asteroides, Turbinicarpus pseudopectinatus, valdezianus, pulcherrimus, Pelecyphora aselliformis, Ariocarpus kotschoubeyanus, Gymnocalycium andreae, Haworthia nigra v.nigra i pewnie jeszcze inne haworcje, które wpadną w oko
![]()
Ale to już raczej w przyszłym roku