Dawno mnie nie bylo, ale zagladam od czasu do czasu
 . Pieknie masz przed domkiem! U mnie poki co piekny betonik... i najwczesniej wezmiemy sie za niego za rok...
 . Pieknie masz przed domkiem! U mnie poki co piekny betonik... i najwczesniej wezmiemy sie za niego za rok...  . Teraz walczymy z drugiej strony....Ale ja nie o tym...
 . Teraz walczymy z drugiej strony....Ale ja nie o tym...   Pojezdzilam ostatnio po tych roznych centrach i szkolkach w okolicach Aberdeen, i jeśli moge pomoc- znalazlam najtansza z mozliwych (chyba). moze juz odkrylas, ale jeśli nie to polecam- Cove Bay nursery(znajdziesz namiary online).  Wiem ze maja otwarte w niedziele 10-4pm. Mozna u nich znalezc krzewy, przyzwoitych rozmiarow- 15F za 3sztuki, albo iglaki i pnacza 3szt za 16F. (jedno 6F). A byliny - spore kepki 3szt za 7F. Roslinki duze, zdrowe i hodowane na wybrzezu Cove - czyli ekstremalne warunki
  Pojezdzilam ostatnio po tych roznych centrach i szkolkach w okolicach Aberdeen, i jeśli moge pomoc- znalazlam najtansza z mozliwych (chyba). moze juz odkrylas, ale jeśli nie to polecam- Cove Bay nursery(znajdziesz namiary online).  Wiem ze maja otwarte w niedziele 10-4pm. Mozna u nich znalezc krzewy, przyzwoitych rozmiarow- 15F za 3sztuki, albo iglaki i pnacza 3szt za 16F. (jedno 6F). A byliny - spore kepki 3szt za 7F. Roslinki duze, zdrowe i hodowane na wybrzezu Cove - czyli ekstremalne warunki   . Jak posadzisz to je widac! Beda tez miec roslinki do skrzynek, ale chyba pod koniec kwietnia. No, ja zostawilam tam troche kasy...
 . Jak posadzisz to je widac! Beda tez miec roslinki do skrzynek, ale chyba pod koniec kwietnia. No, ja zostawilam tam troche kasy...  . Podobnie jak kilku moich znajomych....
. Podobnie jak kilku moich znajomych....Reszta - faktycznie potwornie drogie, jedynie BQ ostatnio powiekszylo garden centre i tez da sie cos wygrzebac..
A ja mam nadzieje ze kiedys znajde czas zeby zalozyc swoj watek... na razie udalo mi sie tylko zrobic kilka zdjec... Pozdrawiam i ide sie cieszyc dzisiejszym sloneczkiem

Wymarzają, i wiosną trochę narzekania i od początku
  Wymarzają, i wiosną trochę narzekania i od początku  

Róznie mi to niestety wychodzi, mam jednak słabą wole jeśli chodzi o roślinki
  Róznie mi to niestety wychodzi, mam jednak słabą wole jeśli chodzi o roślinki   
  Ciekawa jestem co tam działasz ogrodowo
 Ciekawa jestem co tam działasz ogrodowo  

mam nadzieję zę u nas też tak będzie wkrótce. Co to za odmiana powojnika, ma śliczne dzwoneczki?
 mam nadzieję zę u nas też tak będzie wkrótce. Co to za odmiana powojnika, ma śliczne dzwoneczki?