Kupiłam jedną, niby się kręcą te listki, ale nie ma takich pięknych loków jak Twoja
Zielone mroofki
- AnnaAgnieszka
- 1000p

- Od: 16 sie 2010, o 10:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielone mroofki
Cały czas poluje, ale u mnie są tylko z prostymi liśćmi
Kupiłam jedną, niby się kręcą te listki, ale nie ma takich pięknych loków jak Twoja
Aga, AnnaAgnieszka Polujcie dziewczyny, bo warto
Zastanawiam się, kiedy ona przestanie tak szybko rosnąć. Póki co jest jeszcze dość młoda, więc szaleje.
Dostałam wczoraj paczuchę od Basi (fiskomp), a dzisiaj dwie - od Eli (elcia1974) i Ulci (ursa). Wszystkie rośliny przecudne i cieszę się, jak dzidzia, kiedy na nie patrzę, ale niestety nie mogę na razie pokazać zdjęć, bo mi szwankuje aparat
Postaram się to nadrobić w najbliższym czasie. Dziękuję Wam dziewczyny serdecznie!
Basiu
Elu
Ulu
Basiu
Elu
Ulu
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Bardzo się cieszę, że roślinki już są u Ciebie. Niech zdrowiutko rosną i nie przynoszą wstydu. 
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Elciu, Beatko Dzięki dziewczyny!
Pożyczyłam inny aparat i co? I się okazało, że mu padł akumulatorek, jak tylko włączyłam!
No co za pech 
Pożyczyłam inny aparat i co? I się okazało, że mu padł akumulatorek, jak tylko włączyłam!
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Kasiu - jestem z rewizytą ,cudne masz kwiaty i takie wypolerowane.Jak ktoś ma salony i taaakie parapety to może sobie pozwolić na tyle olbrzymich okazów .
nie to co inni w ciasnym blokowisku
Ale za to odbijam sobie na działce.
życzę dalszych sukcesów Stasia
życzę dalszych sukcesów Stasia
Kiaro Dziękuję!
Stasiu Ja też niedługo przeprowadzam się do bloku, więc będę mieć ten sam problem. Mam tylko nadzieje, że na krótko
Stasiu Ja też niedługo przeprowadzam się do bloku, więc będę mieć ten sam problem. Mam tylko nadzieje, że na krótko
- pozia
- 200p

- Od: 28 lut 2011, o 20:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
jeśli będziesz mieć balkon to możesz go tak ukwiecić, że sąsiedzi zzielenieją z zazdrości 
a jak nie to te śliczne okazy wystawić na parapety z każdej strony
a jak nie to te śliczne okazy wystawić na parapety z każdej strony
Witam, jestem i u Ciebie i powiem szczerze,,, -Chowam głowę w piasek!!! jake juki, nolina, skrzydłokwiaty!!!! brak mi słów!!! -gratuluję!!!
Kwiaty Cię kochają!!!! WIelkie brawo dla Ciebie!!!!!

Beatko Balkon jest, nawet by go można było szumnie nazwać tarasem
Już nawet zakupiłam nań doniczki - tylko czekają na mnie. Już marzę, co tam w nich zamieszka
Parapety będą tylko cztery, to jakieś pięć razy mniej, niż mam w obecnym domu, wiec jasne jest, że nie zabiorę ze sobą wszystkich kwiatuszków
Edytko Serdeczne dzięki
Edytko Serdeczne dzięki
- Akwelan_2009

- Od: 10 sty 2009, o 19:27
Witam, ta Nolina która stoi na fotce w towarzystwie łosich rogów bardzo ładna, ma takie zieloniutkie i długie liście - piękna ozdoba pokoju.
Pamiętaj o bliskich, jeśli chcesz by oni pamiętali o tobie !!!
Mieczysław
Sukulenty, ale nie kaktusy cz. I. cz. II. cz. III. cz. IV. cz.V
Mieczysław
Sukulenty, ale nie kaktusy cz. I. cz. II. cz. III. cz. IV. cz.V
Mieczysławie Dziękuję, to moja duma