Seans kwiatuszkowy kapitalny a tu jeszcze tak daleko do wiosny.
Działka korzo_m
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pociesz się ja też mam takie uczucie ,szczególnie jak oglądam duże ogrody. Ale nie możemy popadać w kompleksy mamy co mamy i już. I na pewno nie jest tak żle. A kiedy wyruszymy wiosną na działki (nie mogę się doczekać) i pojawią się pierwsze kwiaty to odżyjemykorzo_m pisze:Gabrysiu dziękuję za słowa otuchy, wiesz jak oglądam ogródki innych to wydaje mi się ,,ze mój jest taki niedoskonały.
.

- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gabrysiu masz rację wiosną odżyjemy, ja już nie mogę się oprzeć i kupiłam kilka torebek kwiatków, w ogóle planuję niedługo większą wycieczkę do sklepu i hurtowni ogrodniczej.
Inag- dzięki teraz wiem co mam w doniczce, ale dla mnie najważniejsze to ,że ładnie kwitnie. Przepraszam, ale do nazw nie mam głowy nawet jak zapiszę to zapomnę gdzie zapisałam.
Ledo jak dawno się nie odzywałaś cieszę się, że powojnik zachwycił Cię swoim urokiem. Mnie bardzo podobają się u Ciebie hosty. Ledo do zobaczenia wiosną.
Moje drogie bardzo mi miło,że odwiedziłyście mój ogródek.
Inag- dzięki teraz wiem co mam w doniczce, ale dla mnie najważniejsze to ,że ładnie kwitnie. Przepraszam, ale do nazw nie mam głowy nawet jak zapiszę to zapomnę gdzie zapisałam.
Ledo jak dawno się nie odzywałaś cieszę się, że powojnik zachwycił Cię swoim urokiem. Mnie bardzo podobają się u Ciebie hosty. Ledo do zobaczenia wiosną.
Moje drogie bardzo mi miło,że odwiedziłyście mój ogródek.
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pochwalę się zrobię zdjęcia nowych nasionek, to dopiero niewelka część tego co planuję zakupić, ale muszę iść jeszcze raz do sklepu,dzisiaj dostarczyli im nasiona z innej firmy. Wybieram się również do sklepu firmowego Polanu tam idę z listą zakupów ,aby się nie zatracić. Wykonam zdjęcia nasion i wkleję tylko syn musi dopuścić mnie do swojego komputera bo tylko na nim potrafię na laptopie jeszcze się nie nauczyłam ,bo tu jakieś kombinacje trzeba zrobić.
- Raczek

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko ja też już się przekonałam,że "maniacy ogrodowi"już tak mają .
Ciągle coś zmieniamy,poprawiamy,przesadzamy jak roślinki się rozrosną.
Czekam na zdjęcia twoich zakupów,może coś podpatrzę.
Ciągle coś zmieniamy,poprawiamy,przesadzamy jak roślinki się rozrosną.
Czekam na zdjęcia twoich zakupów,może coś podpatrzę.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7