Ogród Gosi cz. 2
Re: Ogród Gosi cz. 2
Wiesz Gosiu ja chyba znalazłam sposób na mojego m (otóż ja przymykam oko na jego hobby, a on zupełnie inaczej zaczął podchodzić do mojego i już w ogóle się nie czepia, że wydaję pieniądze i takie tam
, więc rada jest taka znaleźć jego hobby, pozwolić mu się tym zająć i będzie spokój
Moje królestwo
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu, niestety nie u mnie. Ja mu pozwalałam od zawsze na wszystko, więc on przyzwyczajony do tego. Chyba, żeby teraz zrobić odwrotnie. Ale ja nie umiem udawać, że mnie coś złości. 
- Margo2

Igorku, mnie często się zdarza gubić wątki. A orientuję się dopiero po jakimś czasie, bo straszny nawał pracy i ni mogę siedzieć tyle co kiedyś na forum. Ty będziesz miał niedługo czasu, a czasu na zwiedzanie ogrodów. Zazdraszczam 
- majka300
- 1000p

- Od: 21 sty 2010, o 21:15
Gosiu byłam i obejrzałam twoje piękności

"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat
cz.1, cz. 2
Zapraszam
Mój mały świat
Zapraszam
- Margo2

Gosiu ale gapa ze mnie. Tak mi Grzesiu w głowie zawrócił, że zapomniałam podziękować Ci za uznanie moich rh.
Naprawdę dziękuję, bo przy Twoich roślinkach moje wyglądają nader skromnie.
Naprawdę dziękuję, bo przy Twoich roślinkach moje wyglądają nader skromnie.
- asia0809
- 1000p

- Od: 27 lut 2007, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zachwycona Twoim Rh Goldbucket, kupiłam sobie takiego (jest rewelacyjny ten kolor kwiatów i krój liści). Czy Ty go na zimę okrywasz albo cieniujesz? Bo wygląda mi na delikatnego.
Fajnego masz pieska, pomiziaj go ode mnie
- Margo2

Piesio pomyziany. Dziękuję
Asiu u mnie powojniki ostatnio tak ruszyły. Może dlatego, że podsypuje im dużo kurzaka na wiosnę.
Właśnie, jeśli chodzi o Goldbukett, to jest jedyny rh którego w tym roku nie zacieniałam i chyba wygląda najgorzej. Stracił wszystkie górne pąki. Nie wiem, czy to przez brak zacienienia, czy, że w pobliżu jest rynna i ma za mokro?
Asiu u mnie powojniki ostatnio tak ruszyły. Może dlatego, że podsypuje im dużo kurzaka na wiosnę.
Właśnie, jeśli chodzi o Goldbukett, to jest jedyny rh którego w tym roku nie zacieniałam i chyba wygląda najgorzej. Stracił wszystkie górne pąki. Nie wiem, czy to przez brak zacienienia, czy, że w pobliżu jest rynna i ma za mokro?
- AAleksandra

- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Cieszę się, że impreza koncertowa się udała. Mi to chyba słoń na ucho kiedyś nadepnął i nie mam ciągot w tym kierunku. Mój M niestety ma i jak mógł to mnie zabierał prawie na siłę. Ostatnio swe wysiłki przelał na syna (nastolatka) i mi odpuścił
Podziwiam Twoje powojniki. Wspaniale duże kwiaty u białego . Moje powojniczki jeszcze ciupulki. Nie wiem czy doczekam się takich kwiatów jak na fotografiach reklamowych .
Podziwiam Twoje powojniki. Wspaniale duże kwiaty u białego . Moje powojniczki jeszcze ciupulki. Nie wiem czy doczekam się takich kwiatów jak na fotografiach reklamowych .
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- riane

- Od: 24 lut 2008, o 12:02
Jeśli chodzi o M to ja robię tak samo. Jego hobby jest obarczone podatkiem na rzecz moich roślinek ;). I wszyscy są zadowoleni. Ja mieszkam niedaleko bemowa. Właściwie to można by pomyśleć o jakimś spotkanku. Takim, żeby obejrzeć najbliższe ogrody.
Agata
- Margo2

Olu moje powojniki w tym roku jakieś takie wyjątkowe. Coraz bardziej się nimi zachwycam. Oczywiście nie tylko moimi, ale w ogóle.
A mój m. też chętnie by przelał na syna, ale syn twierdzi, że dla niego za głośno jest na koncertach. Chociaż lubi słuchać muzyki. Nawet zaczął się uczyć grać na gitarze, ale niestety cierpliwości brak i lenistwo zwycięża.
Agatko, ja już pisałam, że chętnie bym się z Wami spotkała. Chętnie zapraszam do mojego ogródka, a myślę, że inne Płocczanki też chętnie Was ugoszczą. Poczekajmy aż ta pogoda się wyklaruje i rok szkolny niech już będzie na ukończeniu to wtedy ustalimy termin i miejsce.
A mój m. też chętnie by przelał na syna, ale syn twierdzi, że dla niego za głośno jest na koncertach. Chociaż lubi słuchać muzyki. Nawet zaczął się uczyć grać na gitarze, ale niestety cierpliwości brak i lenistwo zwycięża.
Agatko, ja już pisałam, że chętnie bym się z Wami spotkała. Chętnie zapraszam do mojego ogródka, a myślę, że inne Płocczanki też chętnie Was ugoszczą. Poczekajmy aż ta pogoda się wyklaruje i rok szkolny niech już będzie na ukończeniu to wtedy ustalimy termin i miejsce.
To może i ja nieśmiało bym się przyłączyła do spotkania?
Moje królestwo
- Margo2

Jolu będziemy powiadamiały wszystkich z okolicy 
- gosia07

- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosiu wpadłam z rewizytą .Masz ślicznego pomocnika.Mój strasznie wszystko niszczy a córeczka mu dzielnie pomaga
I Ty masz różę na kiju niedługo na pewno doczekasz się pięknych kwiatów 
- Margo2

Gosiu Witaj
Niestety moja pienna nie wytrzymała zimy. Boję się kupować następne, bo to nie pierwsza, która zginęła. Zraziłam się, chociaż strasznie mi się podobają.
Mój pomocnik jest bardzo grzeczny. Towarzyszy mi na każdym kroku. Nie wyobrażam sobie ogrodu bez niego.
Niestety moja pienna nie wytrzymała zimy. Boję się kupować następne, bo to nie pierwsza, która zginęła. Zraziłam się, chociaż strasznie mi się podobają.
Mój pomocnik jest bardzo grzeczny. Towarzyszy mi na każdym kroku. Nie wyobrażam sobie ogrodu bez niego.