Warto schudnąć-rewelacyjna dieta Pierre?a Dukana
- Sliweczka
- 20p - Rozkręcam się...

- Od: 25 lut 2010, o 21:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Warto schudnąć-rewelacyjna dieta Pierre?a Dukana
Tak Marlenko,jestem wierna Dukanowi
To najlepsza dieta jaką znam 
http://sliweczka.blox.pl/html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
marzenaF
- 1000p

- Od: 24 sie 2009, o 11:06
No dziewczynki gratulacje przeogromne
jesteście wielkie eeeeee
znaczy się malutkie
chciałam napisać
Ja też nadal na dietce to już 93 dzień,i chociaż czasem zgrzeszę waga spadaaaaa lalalallalalaa dzisiaj było po raz pierwszy 7 z przodu
jestem prze szczęśliwa!!!! To już bez 200 gram 17 kilogramków! Mówcie mi Calineczko od dzisiaj

Ja też nadal na dietce to już 93 dzień,i chociaż czasem zgrzeszę waga spadaaaaa lalalallalalaa dzisiaj było po raz pierwszy 7 z przodu
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Spełnione marzenie Marzenki
- Baryczka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziewczyny, kochane! Szczere gratulacje, miło się czyta takie wiadomości.
U nas też dobre wieści, chociaż i wydatki się pojawiły- część ubrań jest po prostu za dużych, łącznie z garniturem kupionym przed ponad rokiem, wisi na Piotrku jakby był po starszym bracie i nie ma możliwości jakoś wszyć. Owszem spodnie tak, ale marynarkę- zapomnij! Stare ubranie jest już zbyt staromodne i P. wygląda w nim okropnie.
Zwykłe dżinsy odpadają, bo jako chrzestny musi wyglądać jak człowiek. A jak nowy garnitur znów zrobi się za duży?
Dobrze, że koszule mają jeden, ponadczasowy wzór
A i jeszcze kilka za małych w szafie czeka na lepsze czasu 
A wiecie ile radości jest w przymierzaniu ubrań, z których się już wyrosło, a znów pasują idealnie? Wiecie!
Jakbyście miały jakiś fajny przepis na obiad z rybki mrożonej, to chętnie spróbuję
Pozdrawiam!
U nas też dobre wieści, chociaż i wydatki się pojawiły- część ubrań jest po prostu za dużych, łącznie z garniturem kupionym przed ponad rokiem, wisi na Piotrku jakby był po starszym bracie i nie ma możliwości jakoś wszyć. Owszem spodnie tak, ale marynarkę- zapomnij! Stare ubranie jest już zbyt staromodne i P. wygląda w nim okropnie.
Zwykłe dżinsy odpadają, bo jako chrzestny musi wyglądać jak człowiek. A jak nowy garnitur znów zrobi się za duży?
Dobrze, że koszule mają jeden, ponadczasowy wzór
A wiecie ile radości jest w przymierzaniu ubrań, z których się już wyrosło, a znów pasują idealnie? Wiecie!
Jakbyście miały jakiś fajny przepis na obiad z rybki mrożonej, to chętnie spróbuję
Pozdrawiam!
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- marlenka78
- 500p

- Od: 7 maja 2009, o 20:38
Same pozytywne wiadomości, gratuluje wam spadków.
Marzena gratuluje 7-mki.Ja to chyba sie jej tak szybko nie doczekam.Ale założyłam sobie, że nie dam sie zwariować.Dam sobie czas do jesieni i zobaczymy co z tego będzie.
Kamilko ja robie najczęściej rybe w folii z pieprzem cytrynowym-ciotka mi w Polsce zrobiła i super pikantna wychodzi.Polecam.
A co do ubrań to wiem jaka to radocha-sama wyciągam co chwile za małe rzeczy z szafy i przymierzam czy już pasują.Niektóre rzeczy to nawet już znowu za duże.Te za wielkie spakowałam do wora i do piwnicy pójdą.Szkoda mi wyrzucać, bo niektóre mam nowe spodnie, może komuś podaruje albo sprzedam....
Marzena gratuluje 7-mki.Ja to chyba sie jej tak szybko nie doczekam.Ale założyłam sobie, że nie dam sie zwariować.Dam sobie czas do jesieni i zobaczymy co z tego będzie.
Kamilko ja robie najczęściej rybe w folii z pieprzem cytrynowym-ciotka mi w Polsce zrobiła i super pikantna wychodzi.Polecam.
A co do ubrań to wiem jaka to radocha-sama wyciągam co chwile za małe rzeczy z szafy i przymierzam czy już pasują.Niektóre rzeczy to nawet już znowu za duże.Te za wielkie spakowałam do wora i do piwnicy pójdą.Szkoda mi wyrzucać, bo niektóre mam nowe spodnie, może komuś podaruje albo sprzedam....
Aneta
- Baryczka

- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anetko, wypróbuję ten przepis w najbliższy piątek 
Mój Piotrek jest na diecie ponad 3 miesiące (od początku lutego) i choć nie wierzyłam w to- stracił ok. 18 kg i wygląda coraz lepiej
Teraz przekonuję to tej diety moją Mamę, na razie z kiepskim skutkiem.
Zajrzałam do Was, bo wynaleźliśmy z Piotrkiem ciasteczka owsiane o takie
W składzie jest owsianka, otręby owsiane,mąka pszenna pełnoziarnista, mleko w proszku, przyprawy. Produkt nie zawiera cukru, a tłuszczu ma 0,5%
Myślę, że na mały grzeszek się nadają, prawda?
Poza tym Piotr zaczął jeść dukanowy chlebek z tostera z chudą szyneczką i żółtym serem (rolada ustrzycka 14%tł) i jest tym "daniem" zachwycony

Mój Piotrek jest na diecie ponad 3 miesiące (od początku lutego) i choć nie wierzyłam w to- stracił ok. 18 kg i wygląda coraz lepiej
Teraz przekonuję to tej diety moją Mamę, na razie z kiepskim skutkiem.
Zajrzałam do Was, bo wynaleźliśmy z Piotrkiem ciasteczka owsiane o takie
W składzie jest owsianka, otręby owsiane,mąka pszenna pełnoziarnista, mleko w proszku, przyprawy. Produkt nie zawiera cukru, a tłuszczu ma 0,5%
Myślę, że na mały grzeszek się nadają, prawda?
Poza tym Piotr zaczął jeść dukanowy chlebek z tostera z chudą szyneczką i żółtym serem (rolada ustrzycka 14%tł) i jest tym "daniem" zachwycony
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- marlenka78
- 500p

Ja stracilam 15 kilo,ale mam kryzys obecnie,nie moge patrzeć na kurczaka,rybe i jajka.Postanowiłam przejść na tak jakby 3 faze.po prostu dodam pełnoziarnisty chleb-do 2 kromek dziennie i jakiś owoc na dzien.Zobaczymy czy waga mi będzie spadać.Za 3 tygodni lecimy na urlop i chciałam i tak przejść na 3 faze.Wole tak zrobić niż całkowicie zrezygnować z diety, a byłoby mi szkoda tych kilosków.
Ja próbowałam kiedyś robić ciastka z otrębów, ale były okropne, więc nie robiłam ich więcej
Gartulacje dla męża.Taki wynik w 3 miesiące to naprawde super.
Ja próbowałam kiedyś robić ciastka z otrębów, ale były okropne, więc nie robiłam ich więcej
Gartulacje dla męża.Taki wynik w 3 miesiące to naprawde super.
Aneta
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Gratuluję dziewczyny i zazdroszczę, ja ciągle się przymierzam
, brak silnej woli
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- marlenka78
- 500p

Jakbyś spróbowała i zobaczyła jak kiloski lecą to na pewno udało by sie i tobie.Ta dieta naprawde działa.Ja mam na razie kilo na plusie,zobaczymy czy mi zleci.Wczoraj zjadłam jedno jabłko i kromke chleba pełnoziarnistego.Za dużo ostatnio nagrzeszyłam,musze w koncu znowu sie "opamiętać" 
Aneta
Witajcie 
dawno nie zaglądałam do wątku, mąż chudnie nadal, a ja przy nim jem podobnie jak on i tez spadam powoli z wagi
Mój M jada na śniadanie lekkie twarożki, takie:

z pokrojoną rzodkiewką, szczypiorkiem i ogórkiem.
Do pracy zabiera upieczone przeze mnie piersi kurze, albo pieczeń wołową albo udźce indycze - które sobie podjada przez cały dzień. Wieczorem zjada tuńczyka z puszki, lub jajka.
Trochę to jednak monotonne się robi.
Tyle że w sumie nie znam żadnych przepisów- założę nowy watek- może coś podopisujecie co pichcicie?
dawno nie zaglądałam do wątku, mąż chudnie nadal, a ja przy nim jem podobnie jak on i tez spadam powoli z wagi
Mój M jada na śniadanie lekkie twarożki, takie:
z pokrojoną rzodkiewką, szczypiorkiem i ogórkiem.
Do pracy zabiera upieczone przeze mnie piersi kurze, albo pieczeń wołową albo udźce indycze - które sobie podjada przez cały dzień. Wieczorem zjada tuńczyka z puszki, lub jajka.
Trochę to jednak monotonne się robi.
Tyle że w sumie nie znam żadnych przepisów- założę nowy watek- może coś podopisujecie co pichcicie?
Pozdrawiam.
- marlenka78
- 500p

Kamilka już dawno chciała już założyć taki wątek.Uważam że to dobry pomysł.Ja podałam wcześniej pare linków z przepisami do diety.
Czekam na twój wątek.
Czekam na twój wątek.
Aneta
przewertowałam już ze 3 watki w poszukiwaniu przepisów- teraz kolej na ten ;)
Ale nadal apeluję- jeśli znacie jakieś przepisy, których nie było na forum- to wpiszcie, albo jeśli jeszcze gdzieś na forum pojawił się jakiś przepis - podajcie do niego link.
Przepisy w diecie Dukana
Ale nadal apeluję- jeśli znacie jakieś przepisy, których nie było na forum- to wpiszcie, albo jeśli jeszcze gdzieś na forum pojawił się jakiś przepis - podajcie do niego link.
Przepisy w diecie Dukana
Pozdrawiam.
- meluzyna

- Od: 8 sie 2009, o 10:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tych ubytków wagi. Próbowałam, jednak bardzo źle się czułam i musiałam zaprzestać diety 
- marlenka78
- 500p

Ja też źle się czułam po 3 tygodniach diety,ale po paru dniach przeszło i znowu było ok.
A jak tam u Was dziewczyny dietka?Trzymacie sie jakoś?
A jak tam u Was dziewczyny dietka?Trzymacie sie jakoś?
Aneta
- Jolusia
- 1000p

- Od: 25 gru 2008, o 19:34
Trzymamy sie bardzo dobrze. Dodatkowo doszedl fitness i juz za mna 28 kilo. 
- marlenka78
- 500p

Wow-28kg to super wynik.A od kiedy jestes na diecie?
Aneta