bogusia177 pisze:dzięki ,bo ja
![]()
...nie kumam... 
To i na dzień dobry dla wszystkich...

Dorotko, dzięki...korzo_m pisze:Gabrysiu, miło oglądać u Ciebie piękne kwiaty. U mnie też leje do tego momentami mocny wiatr, ale po niedzieli idą upały![]()
Joluś, motyle bardzo lubią jeżówkę i budleję.jollla500 pisze:Gabrysiu piękne zdjęcia i widzę że motyle też lubią Twoje kwiatki
Haniu, hibiskusy faktycznie zaczęły kwitnąć, ale po deszczu robią się nieciekawe.Hanka 1 pisze:Witaj Gabrysiu
Twoje hibiskusy już tak pięknie kwitną,moje jeszcze w malutkich pączkach.Kolor Twojej jeżówki jest cudowny nie to co mnie Benek sprzedał
Grażynko, ketmii jeszcze nie przycinałam, nie było takiej potrzeby.kogra pisze:Gabi mnie najbardziej podobają się zdjęcia z motylkami - to takie sympatyczne widoczki.![]()
Widzę, że mamy tą samą ketmię.
Czy ją przycinasz?
Hi...hi... Judyto... wiedziałam że Cię dopadnie...judyta pisze:on jest przecudny...obok Kwanso
Chyba bierze mnie coraz bardziej na lilie i liliowce
...a kto rozsiewa wirusy ??....wystarczy tu zajrzeć i ...![]()

Asiu, dziękuję...JSZFRED pisze:Witam Gabi,
Przepiekne lilie i mnogości różane i jak zwykle fantastyczne fotki,
tylko podziwiać,
Pozdrawiam Cieplutko
Jacek P.... pisze:Witaj Gabrysiu! Łany liliowców to widok niecodzienny i arcyciekawyWidać, że jesteś pasjonatką nie od dziś. I piękna kompozycja sie zrobiła, że nic tylko patrzeć z zapartym tchem
![]()
Czy wykopujesz alstromerie na zimę? Już raz mi wyginęły w gruncie i nie chcę stracić ich ponownie. Piękne te bordowe.
Gabrysiu, w odpowiedzi na Twoje pytanie - jeszcze bardzo wielu roślin nie znam, dlatego tak chętnie zaglądam do Ciebie i innych ogródków pełnych niespodzianek
Izuś... czemu aż tak ?chatte pisze:Im wiecej ogladam, tym szerzej otwieraja mi sie oczy. Zaraz "stana na slupkach"![]()
Najpierw hortensja na kiju - niezwykly wyglad! Odwazna jestes, Gabi. Nie wiem, czy odwaztlabym sie tak poprowadzic hortensje, ale Tobie sie udaloPotem fioletowa (a moze rozowa?) dziewanna! Skad masz takie cudo? No i czysciec - nie wiedzialam, ze powtarza kwitnienie. To dobra wiadomosc
A rozowa ketmia jest cudna!