Mój ogród- mariasen cz.4
-
x-d-a
Majeczko, widzę, że robi się moda na hibiskusy bagienne, bo jeszcze rok temu ja w ogóle ich nie znałam.
Teraz się doczytałam, że to bylinka, kwiaty ma takie jak hibiskus, ale liście zupełnie inne.
Sama bym chętnie dostała taki prezent, bo u mnie są one dosyć drogie, a dodatkowo nie wiadomo, jak się będą sprawować w ogrodzie...
Pokaż, Majeczko, gdzie je posadziłaś i jak się komponują z innymi roślinkami na rabatce
Miłego wieczoru
Teraz się doczytałam, że to bylinka, kwiaty ma takie jak hibiskus, ale liście zupełnie inne.
Sama bym chętnie dostała taki prezent, bo u mnie są one dosyć drogie, a dodatkowo nie wiadomo, jak się będą sprawować w ogrodzie...
Pokaż, Majeczko, gdzie je posadziłaś i jak się komponują z innymi roślinkami na rabatce
Miłego wieczoru
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Majka super hibki, hehe faktycznie obecnie ta "bylina" robi się coraz bardziej popularna, czekam na foty posadzonych:)
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu, bardzo się z nich cieszę szczególnie ze maja mnóstwo pąków.
Dalu, Mariusz, jeszcze nie posadziłam, jak podlałam wszystko to zrobiło się ciemno, a ja ciągle nie mogłam się zdecydować gdzie je posadzić. Jednego już mam od wiosny, czerwonego. Jeszcze nie widzę czy będzie miał kwiaty. Te są w dużych doniczkach to do rana wytrzymają, zrobię fotki.
Ola, zapraszam, do czwartku na pewno posadzę

Dalu, Mariusz, jeszcze nie posadziłam, jak podlałam wszystko to zrobiło się ciemno, a ja ciągle nie mogłam się zdecydować gdzie je posadzić. Jednego już mam od wiosny, czerwonego. Jeszcze nie widzę czy będzie miał kwiaty. Te są w dużych doniczkach to do rana wytrzymają, zrobię fotki.
Ola, zapraszam, do czwartku na pewno posadzę
- mariasen

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Magdo, simpleksy dopiero będą kwitły, u mnie też jeszcze w pąkach. Ciągle je ogladam bo trzy będą kwitły po raz pierwszy. Dwie to weteranki i już je znam, a dwie nie maja w tym roku pąków. Ciesze sie ze wszystkie rosną bo dwie sadzonki były jakieś słabe.
Olu, dbam o tego mekonopsa, bardzo długo na niego czekałam. Mam tam jeszcze sadzonkę, którą kupiłam trzy lata temu na allegro ale była malutka i dopiero w tym roku trochę urosła.
Lucy, to dobre wiadomości

Wczoraj dostałam awansem na imieniny różę Nostalgie, bardzo się cieszę, zaraz idę wybrać dla niej miejsce.

Olu, dbam o tego mekonopsa, bardzo długo na niego czekałam. Mam tam jeszcze sadzonkę, którą kupiłam trzy lata temu na allegro ale była malutka i dopiero w tym roku trochę urosła.
Lucy, to dobre wiadomości
Wczoraj dostałam awansem na imieniny różę Nostalgie, bardzo się cieszę, zaraz idę wybrać dla niej miejsce.
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.