Ogród Andzi
Agniesiu ja to samo mam zamiar zrobić, gałęzie sosny kalifornijskiej mają takie same objawy jak u Ciebie, na szczęście mam czym opryskać.
Marylo wydaje mi się że tak, te dwie są inne.
Danusiu w poniedziałek muszę koniecznie opryskać róże kwiaty zaczynają gnić. Pewnie początek choroby grzybowej. Szkoda mi okrywowej ma masę pączków wszystko w szarym nalocie. Jak nic nie pomoże trzeba całość wyciąć.
Ewciu ręczę że świetny parasol można sobie odpoczywać, moja jest jeszcze młoda ale rośnie większa. Pocięłam gałąź na sztobry i wkopałam do ziemi pojawiły się listki pewnie się ukorzeni. Chciałam posadzić blisko wejścia byłby cień w lecie. Można usiąść i rozpalić grilla wypić kawkę.
Marylo wydaje mi się że tak, te dwie są inne.
Danusiu w poniedziałek muszę koniecznie opryskać róże kwiaty zaczynają gnić. Pewnie początek choroby grzybowej. Szkoda mi okrywowej ma masę pączków wszystko w szarym nalocie. Jak nic nie pomoże trzeba całość wyciąć.
Ewciu ręczę że świetny parasol można sobie odpoczywać, moja jest jeszcze młoda ale rośnie większa. Pocięłam gałąź na sztobry i wkopałam do ziemi pojawiły się listki pewnie się ukorzeni. Chciałam posadzić blisko wejścia byłby cień w lecie. Można usiąść i rozpalić grilla wypić kawkę.
- madziarynka
- 200p
- Od: 21 maja 2009, o 00:34
A ja posadziłam właśnie wierzbę pod siatką. Siedziała długo w beczce z wodą i wypuściła ładne korzenie, ale potem ktoś ją wyrzucił i podeschła. Ciekawa jestem czy się przyjmie...
Pozdrawiam i zapraszam do mnie, Magda
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
Nadrabiam zaległości, wczoraj rozkwitł liliowiec jest taki jak na opakowaniu. Drugi nie ma pączków ale mam nadzieję że może będą.

Róża szczepiona na pniu, cały czas mam problem wiatr przekręca krzak w różne strony.
Surfinie wysiane wprost do gruntu, niebieska ma białe plamki na brzegu.

Biało kwitnący floks, rudbekia i mak pełny.

Kępa dalii miniaturowych, róża.

Róża szczepiona na pniu, cały czas mam problem wiatr przekręca krzak w różne strony.

Surfinie wysiane wprost do gruntu, niebieska ma białe plamki na brzegu.

Biało kwitnący floks, rudbekia i mak pełny.

Kępa dalii miniaturowych, róża.

-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.