Działka na Kaszubach - amba 19 cz.2
- andriu53
- 1000p

- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu co to jest za drzewko lub krzew ten z różowymi kwiatami [ala szyszki ] na poprzedniej stronie , bo mi się bardzo podoba . Ja też sobie kupiłam taki sam powojnik jak Ty , ale już dawno siedzi w ziemi i rośnie szybko. Moje rododendrony rosną na otwartym słońcu , są naprawdę piękne i nic im się nie dzieje .
Pozdrawiam Cię cieplutko Zosia
Pozdrawiam Cię cieplutko Zosia
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p

- Od: 6 maja 2007, o 10:22
Marysiu mam 5 rodzajów modrzewi , ale żaden nie ma takich cudownych szyszek , są piękne .
Dziękuję za odpowiedż i pozdrawiam Zosia
Dziękuję za odpowiedż i pozdrawiam Zosia
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Jeszcze o tym nie słyszałam Tujko! Na wszelkie spotkania to ja zawsze jestem chętna, a w ogrodniczej scenerii to już w ogóle och i ach
Zaraz sprawdzę w necie co piszą na ten temat.
Ja dzisiaj też miałam przemiłe spotkanie z koleżanką z naszego forum o nicku Księgowa. Nasze działki leżą w odległości ok 200 - 300 metrów od siebie - a poznałyśmy się na forum
A ponadto w sobotę wstąpiliśmy na Targi Ogrodnicze w Lubaniu. Efekt - pięć krzewów róż, jeden liliowiec i trzy bratki

Żółte kwiaty są takie pełne energii
Zaraz sprawdzę w necie co piszą na ten temat.
Ja dzisiaj też miałam przemiłe spotkanie z koleżanką z naszego forum o nicku Księgowa. Nasze działki leżą w odległości ok 200 - 300 metrów od siebie - a poznałyśmy się na forum
A ponadto w sobotę wstąpiliśmy na Targi Ogrodnicze w Lubaniu. Efekt - pięć krzewów róż, jeden liliowiec i trzy bratki

Żółte kwiaty są takie pełne energii
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ambo
wpadłam do ciebie pooglądać twoje kwiatuszki super
ja dałam jeszcze swoich zajrzyj do mnie pozdrawiam

wpadłam do ciebie pooglądać twoje kwiatuszki super
ja dałam jeszcze swoich zajrzyj do mnie pozdrawiam
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
Witaj Mario.W tym roku również masz super bratki.Gdzie je kupujesz.Ja jeszcze nie natrafiłam na takie kolory.Czy masz bardzo sucho na swojej działce bo u mnie w tym roku tragedia.Trawa zaczyna wysychać pomimo regularnego podlewania.Wertykulację w tym roku robiłam przed tymi ostatnimi przymrozkami i to zamiast pomóc tym razem zaszkodziło.Czy może wiesz czym nalepiej zwalczyć czerwone żuki na liliach?
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu
steresa
steresa