Piękne oblicze jesiennych kolorów i roślin nam pokazalas. Chryzantemy, trawy, koln...wszystko piękne .

mają być jeszcze ciepłe dni przynajmniej do połowy m-ca więc wszystkie zaległości jeszcze dla chętnych  do nadrobienia...Ale już nie bardzo się chce...
 mają być jeszcze ciepłe dni przynajmniej do połowy m-ca więc wszystkie zaległości jeszcze dla chętnych  do nadrobienia...Ale już nie bardzo się chce...  jednak już nas niewiele przyciaga na te rabaty... Wiosna  oby jak najszybciej nam nastała, to nowe siły wstąpią  w nas...
 jednak już nas niewiele przyciaga na te rabaty... Wiosna  oby jak najszybciej nam nastała, to nowe siły wstąpią  w nas...  

...Błyszczą w jesiennym słońcu pięknymi barwami i chwytają za
 ...Błyszczą w jesiennym słońcu pięknymi barwami i chwytają za   to fakt! Tylko ślepiec nie zauważy ich uroku!
 to fakt! Tylko ślepiec nie zauważy ich uroku!  
  berberysy upiększają ogrody..ja mam kilka odmian
 berberysy upiększają ogrody..ja mam kilka odmian 

Dzięki za dobre słowo i miłe
 Dzięki za dobre słowo i miłe   odwiedziny
 odwiedziny 
 incognito również..Jesteś nielicznym Gościem , na którego odwiedziny  mogę liczyć!
  incognito również..Jesteś nielicznym Gościem , na którego odwiedziny  mogę liczyć!  Wielu z mojego forumowego koleżeństwa już zamknęło wątki po sezonowo   więc czasem tylko jeszcze  ktoś mnie zaszczyci
 Wielu z mojego forumowego koleżeństwa już zamknęło wątki po sezonowo   więc czasem tylko jeszcze  ktoś mnie zaszczyci 

jakby sezon w pełni, zdecydowanie nie ma co zamykać
   jakby sezon w pełni, zdecydowanie nie ma co zamykać  

ale najbardziej wpadł mi w oko, portrecik czosnku z bogatym wnętrzem dojrzałego potomstwa. Rozchylający swoje ramiona w oczekiwaniu na powiew wiatru, aby wyekspediować dzieciaki w szeroki dorosły świat.Troskliwy rodzic.
 ale najbardziej wpadł mi w oko, portrecik czosnku z bogatym wnętrzem dojrzałego potomstwa. Rozchylający swoje ramiona w oczekiwaniu na powiew wiatru, aby wyekspediować dzieciaki w szeroki dorosły świat.Troskliwy rodzic.