W domu bajzel.
W tunelu bajzel.
Pies rył w liliowcach za kretem albo nornicą, podkopała kojec

W niedziele mam gości i jestem w ciemnej d..
Nagrzewnica coś rusza z tego co melduje małżonek ale jeszcze dzielnie walczy.
Czerwonych już brak

musi mieć cały zamknięty na 10 spustów
  musi mieć cały zamknięty na 10 spustów  

Niestety tak czasami jest że zbieg różnych zdarzeń nas przygniata i wyprowadzi z równowagi
  Niestety tak czasami jest że zbieg różnych zdarzeń nas przygniata i wyprowadzi z równowagi  ale dzielna Angelika jest na posterunku
 ale dzielna Angelika jest na posterunku   
  a przy okazji parę drinków poszło
 a przy okazji parę drinków poszło  Teraz nadrabiam straty na forum
 Teraz nadrabiam straty na forum 

Aż pozazdrościć samozaparcia i dyscypliny
 Aż pozazdrościć samozaparcia i dyscypliny  

rano muszę pierwszy wstać by dopilnować szybszych ruchów bo moja rodzinka na 13 by się wyrobiła na działkę gdybym nie pogonił
 rano muszę pierwszy wstać by dopilnować szybszych ruchów bo moja rodzinka na 13 by się wyrobiła na działkę gdybym nie pogonił  Mają czas na wszystko.... a później jesteśmy na działce , nie zdążę się przebrać i już słyszę TATUŚ KIEDY GRILL
  Mają czas na wszystko.... a później jesteśmy na działce , nie zdążę się przebrać i już słyszę TATUŚ KIEDY GRILL  

Dzieciakom powinien się pomysł spodobać.
 Dzieciakom powinien się pomysł spodobać.
 życzę
   życzę  

. Czytałam o historii z psem i trzeba pogratulować sąsiadów
 . Czytałam o historii z psem i trzeba pogratulować sąsiadów   . Nie każdy ma takich złotych ludzi koło siebie. Mam nadzieję, że córka czuje się już lepiej ?? Masz sporo zachodu ze wszystkim- dom ,dziecko, tunel i jeszcze psina robi sobie jaja
 . Nie każdy ma takich złotych ludzi koło siebie. Mam nadzieję, że córka czuje się już lepiej ?? Masz sporo zachodu ze wszystkim- dom ,dziecko, tunel i jeszcze psina robi sobie jaja   . No niezły armagedon ale kobieta zawsze radę sobie da
 . No niezły armagedon ale kobieta zawsze radę sobie da   . Śliczne masz te sadzonki ach
 . Śliczne masz te sadzonki ach   . Mam nadzieję, że pogoda w końcu się unormuje
 . Mam nadzieję, że pogoda w końcu się unormuje   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .