Tess a co robiłaś ?
Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu, szkoda, że wcześniej zdjęć nie robiłaś w swoim ogrodzie, bo mieczyki masz piękne i pewnie wiele innych pięknych roślin jest u Ciebie. No cóż, poczekamy do wiosny i lata to zobaczymy na własne oczy
A ja pierwszy raz od ... nie, no chyba pierwszy raz w dorosłym życiu nie jadłam pączka w tłusty czwartek
Ciężko, oj ciężko...
A ja pierwszy raz od ... nie, no chyba pierwszy raz w dorosłym życiu nie jadłam pączka w tłusty czwartek
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochana Jolu! trzeci raz pisze i coś mi nie wychodzi a ten drugi program nie umiem opsługiwać nie znam angielskiego,w szkole uczyłam się ruskiego,pisze że swoich nie umiałam zjeść a na twoje domowe się skusiłam moje były kupne 

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko cieszę się że pączki Ci smakowały, miłego dnia życzę
Aniu teraz to się zmieni, jak tylko zacznie się wiosna to będę fotografowała każdą roślinkę w moim ogrodzie
Aniu jest mi bardzo przykro że nie mogłaś spróbować pączka
my się objadaliśmy do woli a Ty nie mogłaś
to nie sprawiedliwe
Alu i Lisko te mieczyki co pokazałam to wykopałam jesienią, tak więc je mam. Nie mam z poprzednich lat bo przemarzły.
Lisko ja sadzę tak początkiem kwietnia, mieczyki są piękne ale mają jedną wadę że są wysokie i łatwo się łamią
Zosiu cieszę się że pączki Ci smakowały, nie martw się nikt nie jest ideałem ja też wiele rzeczy nie umiem
ja też uczyłam się ruskiego, dopiero w 6 klasie miałam niemiecki. Ale starsze roczniki niestety mieli tylko ruski
Witaj Moniś, wpis w Afryce to sama przyjemność
Aniu teraz to się zmieni, jak tylko zacznie się wiosna to będę fotografowała każdą roślinkę w moim ogrodzie
Alu i Lisko te mieczyki co pokazałam to wykopałam jesienią, tak więc je mam. Nie mam z poprzednich lat bo przemarzły.
Lisko ja sadzę tak początkiem kwietnia, mieczyki są piękne ale mają jedną wadę że są wysokie i łatwo się łamią
Zosiu cieszę się że pączki Ci smakowały, nie martw się nikt nie jest ideałem ja też wiele rzeczy nie umiem
Witaj Moniś, wpis w Afryce to sama przyjemność
Jak samopoczucie, Skarbie?
Mieczyki mogę dla Ciebie kupić.
Sprawdzone żródło.
Chcesz, Kochanie??
Mieczyki mogę dla Ciebie kupić.
Sprawdzone żródło.
Chcesz, Kochanie??
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę