Alu witaj
Pozdrowienia przekazałam Marysi ale czy ja uściskałam ?? nie wiem , nie pamiętam

byłam pod takim wrażeniem ogrodem Marysi że mało pamiętam .
Oj szkoda , szkoda że nie mieszkamy blisko siebie .
Komelinę pisz i ja też zapiszę - rób listę a na wiosnę będziemy realizować .
Jadziu 
tak zwiedzałam cudny szaliczek Marysi a roślinek mnóstwo przywiozłam aż mi wstyd że aż tyle .
Muszę wybrać się do Ciebie to Ci zrobię trochę miejsca na nowe roślinki

zapytaj Marysi do czego ja jestem zdolna
Alu a gdzie Ty widziałaś nasz samochód ???
U mnie też przymrozek od czwartku codziennie , tez wszystko padło , część już zwiozłam do piwnicy . Wczoraj wykopywałam galtonie , kalie a dzisiaj buraki , komelinę , dalie te co zakwitły i zaznaczyłam kolory ale zimno strasznie , teraz nie mogę się rozgrzać .
Część roślinek od Marysi wsadziłam do doniczek a reszta jeszcze stoi w wiadrze

ale nie dałam rady bo za zimno , schowałam do wiaty i myślę że im nic nie będzie .
Alu lista strasznie długa , nawet nie wszystko pamiętam co jest co .
Ja również Was bardzo mocno ściskam i zdrówka życzę
Gosiu witaj 
Wspaniały wyjazd , Marysia jest przemiła , przesympatyczna , ogród ma piękny

ja też lubię takie wizyty .
Marysiu witam
U mnie też zimno i to strasznie , w dzień a co będzie w nocy ?? na jutro deszcz ze śniegiem zapowiadają
W doniczce jest krzew kwitnący na biało - żółto tak jak kwitną wiciokrzewy a to drugie to dziurawiec ale dokładnie nie wiem jaki -był tam też kawałek tego z gołym korzeniem .
Niedzielę spędziłam miło na wykopywaniu kwitków i warzyw bo zapowiadają cały tydzień śnieg z deszczem i deszcz i bardzo zimno więc chciałam za sucha wykopać żeby nie gniły .
Dziękuję za życzenia i jeszcze raz za tyle darów
Iwonko wspaniałe spotkanie

szkoda że nie mieszkasz bliżej , ale wszystko przed nami , może się kiedyś uda spotkać .
Alu

przesyłka od Ciebie leży na poczcie od piątku i będę ją mogla odebrać dopiero jutro o jedenastej , nie wiem co z ta pocztą się dzieje
Alu ,Jadziu , Gosiu , Marysiu , Iwonko