iwek-Iwonko Tulipanki piękne,Te białe to super parrot
Szkoda,że coraz mniej już ich w ogrodzie się robi.Ale dużo następnych , innych roślin już się szykuje do kwitnienia
korzo_m-Dorotko, anym-Aniu Dzięki dziewczyny
Tak, tak Fionka jest urocza..I zawsze zachowuję się dostojnie jak księżniczka
poskrzypka zauważyłam i od razu do go zbieram i wyrzucam.A to niszczyciele,

Piszesz,że na różach też oprysk dawałaś. A z czego teraz ??? .Na początku wiosny miedzianem oprysk zrobiłam.ale może jeszcze jakiś i ja zrobię

Białe tulipanki to odmiana Super Parrot
katharos-Kasiu; Elwi-Eluś; IWONA1311 ;cyganka77-Asiu Tulipanki pomału już odchodzą, szkoda , bo bardzo je lubię.

Ślimaków nie mam.Ale te poskrzypki zauważyłam na liliach

Nic trzeba zbierać i niszczyć
Fiona wszelakie mizanko lubi ,wiec już wymizana.
Marzenko77 Tulipanki, prymulki - kwiaty wczesnej wiosny jeszcze są. ale coraz mniej.Ale dobrze,że następne już się szykują do kwitnienia.Będą dalej kolorki.
Dziękuję za nazwę lepnicy , Sprawdziłam to ta lepnica dwupienna.Dzięki, lubię wiedzieć co mam ja,I co rośnie w pobliżu
chalaputkowo-Moniś Tulipanki bardzo lubię, mam ich sporo,Planuję jeszcze dokupić.
a to kwitnący migdałek, to nie wiśnia. Jej nie mam.a migdałek jeszcze mały, dwuletni.
cyma2704-Soniu Weź się nie stresuj o swoje dziecko

Nie da się!!Dziś ustny polski o 12.Będzie nerwowo.
Fiona bardzo lubi siedzieć na kamieniach i ta rabatę ż żurawkami..Szkoda,że na poskrzypki nie poluję, miałam bym mniej pracy
Wiosna i bogactwo kolorów

Te trzy rabaty to nowe dzieło moje i męża Uff,,Piątek i sobota.
Trawa wybrana na taczkę , wywieziona przez męża.Obtoczona kamieniami nowymi.

Jeszcze 4 - hortensja tez otoczkę z kamieni dostała i sąsiedztwo żurawek i liliowców.

.Wreszcie hortensje ni będą podłamywane przy koszeniu.Są w rabatach!!
Pomyślałam,że jak lilie jeszcze będą jakieś w ogrodowym to dokupię i tam dosadzę.A może jarzmianki ?? , bo żadnej nie mam
Pszczółek teraz dużo jest buszujących po kwiatach

Widać,że jabłonie lubią
A i innych owadów też

Kwitnie Powojnik atragene MAIDWELL HALL

I Powojnik atragene Markham`s Pink - mam kilka posadzonych przy siatkach , jak widać