Ważne,że nadrobione
Mój ogród na górce
Re: Mój ogród na górce
A czemu tyle Cię nie było?
Ważne,że nadrobione
Ważne,że nadrobione
- Beaby
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wnusio? Wow! To rzeczywiście najukochańszy powód Twojej długawszej nieobecności...
Wiosna u Ciebie cudownie kolorowa, plus ptasie koncerty, kocięta....!
Wiosna u Ciebie cudownie kolorowa, plus ptasie koncerty, kocięta....!
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Czarnooki Michaś wśród kwiatków cudowny 
No to się przygotuj na zrywanie kwiatków 
- jolifleur

- Od: 30 lip 2012, o 14:41
I usuń wszystkie trujaki z zasięgu małych łapek 
Zdjęcie z biedronką i ta chyba sosna są rewelacyjne. Wiosna tak człowieka nastraja, że żyć się chce i wygrzać na słoneczku, bo zima go poskąpiła ;)
Zdjęcie z biedronką i ta chyba sosna są rewelacyjne. Wiosna tak człowieka nastraja, że żyć się chce i wygrzać na słoneczku, bo zima go poskąpiła ;)
- ASK_anulla

- Od: 25 cze 2013, o 13:44
Michaś ma cudowne oczy. Całkiem poważny z niego kawaler.
Zawsze mi się podobały takie ciemne typy, więc dlaczego mam M blondyna? Ech, to
Zawsze mi się podobały takie ciemne typy, więc dlaczego mam M blondyna? Ech, to
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Witajcie
Bea
Wnusio kochany ale czasochłonny a i przy zwierzakach jest co robić. Wiosna jak zwykle zachwyca chociaż troszkę chłodna. Ale nie ma co narzekać , jest super
Grażynko
Dziękuję ,za miłe słowa. Michaś jest prawdziwym miłośnikiem kwiatów i kolorów
Rośnie mi pomoc do ogrodu
Mati
Zrywanie kwiatów to ja już przeszłam. Jak syn był mały to z koleżanką zrobili sobie Boże Ciało
Wychodzę na podwórko a tam przekolorowy dywan z płatków a na ogrodzie same łodyżki. Godząc się na dzieci i zwierzaki w ogrodzie godzimy się na straty
Ewa
Masz rację , wiosną wracają nam siły , chęć do życia i jest tak radośniej
Ania
Z tym Twoim M to chyba wyszło na zasadzie przekory
Podobały mi się Ciemne typy to wezmę jasnego
Michaś tak poważnie wyszedł, ale jest śmieszkiem. No i kwiaty zawsze podziwia z taką uwagą. Będzie z niego pomoc
Ot pomarzyć sobie mogę
Dzisiaj od rana podlałam ogródek. Niebo od kilku dni kokietuje chmurkami, obiecuje deszczyk a wieczorem słoneczko pełną buźką się śmieje i mówi - żartowałem z tym deszczem. Dzisiaj też od rana granatowe chmury zza których wyjrzało figlarne słoneczko. A na ogrodzie suussssszzza!!!!
Tylko zielsko dzielnie rośnie i rozpycha się na rabatkach. muszę je pogonić haczką
Miłego dnia

Bea
Wnusio kochany ale czasochłonny a i przy zwierzakach jest co robić. Wiosna jak zwykle zachwyca chociaż troszkę chłodna. Ale nie ma co narzekać , jest super
Grażynko
Dziękuję ,za miłe słowa. Michaś jest prawdziwym miłośnikiem kwiatów i kolorów
Mati
Zrywanie kwiatów to ja już przeszłam. Jak syn był mały to z koleżanką zrobili sobie Boże Ciało
Ewa
Masz rację , wiosną wracają nam siły , chęć do życia i jest tak radośniej
Ania
Z tym Twoim M to chyba wyszło na zasadzie przekory
Michaś tak poważnie wyszedł, ale jest śmieszkiem. No i kwiaty zawsze podziwia z taką uwagą. Będzie z niego pomoc
Dzisiaj od rana podlałam ogródek. Niebo od kilku dni kokietuje chmurkami, obiecuje deszczyk a wieczorem słoneczko pełną buźką się śmieje i mówi - żartowałem z tym deszczem. Dzisiaj też od rana granatowe chmury zza których wyjrzało figlarne słoneczko. A na ogrodzie suussssszzza!!!!
Tylko zielsko dzielnie rośnie i rozpycha się na rabatkach. muszę je pogonić haczką
Miłego dnia
a jednak popadało
ale i tak zdążyłam wcześniej podlać ogród
przynajmniej się utrwaliło podlewanie 
ale i tak zdążyłam wcześniej podlać ogród
Witajcie
Każdą moją wolną chwilę wypełnia ogród i wnusio lub wnusio i ogród. Pogoda dopisuje wspaniale, słoneczko świeci. Mieliśmy chwilowy kryzysik z suszą . Słoneczko popaliło trawę , popieliło młode listki na kwiatkach i zaczęła nam wysychać Warta. Spadł deszczyk i chwilowo rozwiązał problem. Przez ten czas mojej nieobecności mogłam podziwiąć moje krzewuszki , irgę i inne kwiatki

Każdą moją wolną chwilę wypełnia ogród i wnusio lub wnusio i ogród. Pogoda dopisuje wspaniale, słoneczko świeci. Mieliśmy chwilowy kryzysik z suszą . Słoneczko popaliło trawę , popieliło młode listki na kwiatkach i zaczęła nam wysychać Warta. Spadł deszczyk i chwilowo rozwiązał problem. Przez ten czas mojej nieobecności mogłam podziwiąć moje krzewuszki , irgę i inne kwiatki

Witajcie
Wiosną wyszłam na pdwórko spojrzałam krytycznym okiem na mój wyliniały trawnik i chwyciłam za łopatę. Po godzinie przyszedł M i pyta grzecznie - co robisz ? a co ja mogę robić z łopatą ? Kopie sobie! Podwórko ! Pod nowy trawnik ! Nawet mi pomógł, skopał resztę oooo....j ale się zmęczył
Ziemię skopaliśmy , ubiliśmy wałkiem posialiśmy nowe nasionka i podlewaliśmy i patrzeliśmy , patrzeliśmy , aż wypatrzyliśmy jak pojawia się nasz wypieszczony trawniczek. M przycinał go zgodnie z fazami Księżyca ,żeby się rozkrzewił i rósł . Nasza duma podwórkowa. Któregoś pięknego ranka wstałam , wyszłam podziwiać kwiatki i.... zobaczyłam !!! Oczy ciągle nie mogły uwierzyć ale rece zaczęły pstrykać zdjęcia

Ale okaz wydał nasz trawnik
( Kochana moja koleżanko gdy to czytasz wiem ,że o czym myślisz )
Pamiętac otym,że godząć się na psy i dzieci w ogrodzie należy godzić się na straty. Poszłam po grabie i ratowałam mój wychuchany trawniczek.
Z pozdrowieniami dla wszystkich posiadaczy energicznych psiaków. Nie dajcie się
Wiosną wyszłam na pdwórko spojrzałam krytycznym okiem na mój wyliniały trawnik i chwyciłam za łopatę. Po godzinie przyszedł M i pyta grzecznie - co robisz ? a co ja mogę robić z łopatą ? Kopie sobie! Podwórko ! Pod nowy trawnik ! Nawet mi pomógł, skopał resztę oooo....j ale się zmęczył

Ale okaz wydał nasz trawnik
( Kochana moja koleżanko gdy to czytasz wiem ,że o czym myślisz )
Pamiętac otym,że godząć się na psy i dzieci w ogrodzie należy godzić się na straty. Poszłam po grabie i ratowałam mój wychuchany trawniczek.
Z pozdrowieniami dla wszystkich posiadaczy energicznych psiaków. Nie dajcie się
-
Marzena77
- 500p

- Od: 6 lip 2014, o 19:42
- Kontakt:
Piękne te krzewuszki ale najpiękniejszy ten krzew w trawniku
Cóż uznał że najlepiej mu się tu wypoczywa.Myśmy znów mieli w rabatach kiełbasę ,naleśniki,żeberka i inne ale tak jak napisałaś mając psa musimy się podzielić podwórkiem(ja już nie mam a czasem brakuje mi tych dołków)
- slila1

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Krzew odmiany 'Luna' wspaniały i nawet sam się zasadził.
Również zachwyciły mnie oczka Michasia. Rośnie Ci pomoc do ogrodu.
U mnie od kilku dni upały i susza.
Również zachwyciły mnie oczka Michasia. Rośnie Ci pomoc do ogrodu.
U mnie od kilku dni upały i susza.
- jolifleur

- Od: 30 lip 2012, o 14:41
Lepiej, że rozryła trawnik, niż miała by zaorać grządkę z funkiami albo z liliowcami na ten przykład. Ale trawnika też żal
Krzewuszki bardzo lubię i ślicznie kwitły u Ciebie
Krzewuszki bardzo lubię i ślicznie kwitły u Ciebie
- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Oj - nawet ogrody potrafią zaskakiwać. Rabata wyjątkowa, idealnie spasowało.
A jak wygodnie i w dodatku w cieniu