Pierwszemu powojnikowi przez Ciebie nie odpuszczę

A zdjęcie ostatnie

Ewciu oczywiście, że mam. Wiadomo powszechnie, że szpilki i odzież ze skóry oraz jedwabiu naturalnego to podstawowe działkowe akcesoriaewa321 pisze:Ja jestem bardzo ciekawa jednej rzeczy - czy w "szopce" poza łopatą, wiadrem, grabiami, i takimi tam, trzymasz też ... czerwone szpilki na przejście po tym czerwonym dywanie![]()
Mateusz Jackmani, to Jackmani miał zakrywać ścieżkę "do raju". I Purpurea Plena Elegans. Obydwa one kwitły ale (jak to w I roku) - cieniutko. Jednak ...mati1999 pisze:Jejku ale cudoto wielkokwiatowy ? A ja myślałem że on ma okryć wychodek
![]()
![]()
![]()
![]()
Piotrek nie, nie mam ani jednego. Byłam w Bartoszycach na ślubie i weselu. Pogoniona do fryzjera, do hotelu, do kościoła - widziałam wszystko, co uwieczniłeś na fotach ale zdjęcia nie zrobiłam - ani jednego. Aparat leżał w samochodzie a ja ganiałam po "kwadracie"misiaczekm pisze:A masz może zdjęcie z Bartoch z sobą w tle?
Mateusz i słusznieTulap pisze:No,to teraz muszę skomentować![]()
Pierwszemu powojnikowi przez Ciebie nie odpuszczę![]()
A zdjęcie ostatnie
Ruda2011 pisze:Wiadomo powszechnie, że szpilki i odzież ze skóry oraz jedwabiu naturalnego to podstawowe działkowe akcesoria. A takie tam - szpadle, grabie i sekatory ...... to pozory .....
Ewciu masz na myśli pejcz do poganiania rudej do roboty ???ewa w pisze:Mariolko tej rzezbie jakby brakował ...pejcz??? czy to moje stare oczęta zobaczyły uniesiona rękę, której tam nie maMam nadzieje, że na tych czerwonych szpilkach poruszasz się łagodniej niż nasza "publiczna" dama z rządu
aneczka1979 pisze:Kochana uwielbiam to zestawienie jak powojniki rosną coraz bujniej z roku na rok.Daje mi to wiele wiary w moje maluchy.
Basiu nie wiem tego. Przysypałam ziemią i ..... zobaczymyra_barbara pisze:Aaaanie wiedziałam że można ukorzenić powojnika, mam jedynego kwitnie tak sobie, sobie go ukorzenie
Nie Joleczko , ja naprawdę już nie psuję niczegojode22 pisze:Truskaweczki wypuściły młode listeczki. Ja też zrobiłam na działce prawie wszystko, ale jak się pojedzie, to robota nagle się znajduje i ani chwili nie siedzę - no poza chwilką na kawkę i obiad
.
Powaga ??? Mam sekator i ...... nie zawaham się go użyćmati1999 pisze:Róże wiadomo pięknea ten milin to ci działkę zarośnie